Showbiz

Sa leve strane je Vlasta Velisavljević, a možete li da pogodite ko je sa desne?

858views
Oboje su godinama radili u pozorištu, generacija su, a i njihova sudbina bila je vrlo slična. 
Sa leve strane na fotografiji je velikan srpskog glumišta Vlasta Velisavljević, a možete li da pogodite ko je sa desne strane?dobrila i vlasta.jpg

Upravo ovaj dvojac godinama je radio u Narodnom pozorištu, a deli ih i slična životna priča. Naime, doajen srpskog glumišta bio je zatočen u nacističkom logoru tokom Drugog svetskog rata, dok je njegova koleginica iste godine izbegla iz Makedonije u Srbiju. Oboje su bili na ivici smrti, ali do skoro uspešno su prkosili krštenici, toliko da su čak i u 90- tim godinama bili vitalni, išli u kazina, ali i vozili auto.

Ono što ih spaja je i ljubav prema pozorištu, muzici i odnos prema poslu.

“Dobro je kada ljudi rade ono što vole. Ja volim ovo što radim. Takođe, radim i nešto drugo što manje volim, ali i to na kraju volim. To je nešto što po kući radim: dobro usisavam, čistim prašinu, nosim stvari”, govorio je do nedavno Vlasta, dok njegova koleginica danas, u 92. godini živi svoj davnosanjani san.

„Ja sam sad u drugoj mladosti. Moram da izgledam sve lepše, slađe i mlađe bez ikakvih plastičnih operacija i silikona. Sve je na meni prirodno. Znate šta, nalazim se među prijateljima koji me drže kao malo vode na dlanu, tako da su možda i oni rezultat tog mog lepog izgleda“, izjavila je nedavno Dobrila Ivanovska Čabrić, pobednica šoua “Nikad nije kasno” i super baka, kako ovu pevačicu i glumicu nazivaju.

dobrila,1945.jpg

Dobrila Ivanovska Čabrić.JPG

Foto: D. Milošević