Showbiz

SA OVIM ZVEZDAMA Braja do sad nije sarađivao, a sad je otkrio i RAZLOG (VIDEO)

332views

Već nekoliko decenija Dragan Brajović Braja važi za najuspešnijeg tekstopisaca u našoj zemlji, koji je sarađivao sa najvećim imenima naše estrade, a gostujući u emisiji “Grand magazin” otkrio je sa kojim zvezdama nikada nije radio.

“Sa Svetlanom Cecom Ražnatović, Zdravkom Čolićem i Acom Lukasom i to je to”, otkrio je Braja i dodao da će to uskoro da promeni jer ga očekuje saradnja sa Lukasom.

“Veselim se prvoj saradnji sa Acom Lukasom. Neću da ulazim u to zašto do sad nismo sarađivali. Prijatelji smo godinama, uvek je bila obostrana želja, ali nije se dalo. Sad se desilo i biće jedna pesma, ali baš vredna”, objašnjava Braja i dodaje da ni sam ne može da poveruje da do sad nije sarađivao sa Čolićem, iako je bilo nekoliko ponuda sa njegove strane,piše Grand.Online.

“Sa Čolom je neverovatno da se nismo ukačili. Uvek je bilo ono Nemoj stari ,to sam ti ja već imao, daj ti nešto svoje. Da se razumemo, ja njega poštujem do neba i kada me pitaju šta mi je najbolji utisak u muzici u 2019-toj, ja kažem Čolinih šest koncerata u Areni, to je najbolja vest u muzici, to je muzička vest godine”, kaže Brajović. Ipak, ni na jedan Čolin koncert nije otišao, a razlog možete čuti u videu ispod.

Izvor: Grand.Online