Paparazzo

Šaban Šaulić je iskreno priznao – Prevario sam Gocu dva puta

462views
advertising banner

Iza kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, osim vanvrevemenskih hitova ostale su i brojne angedote iz njegove bogate biografije, koje se i danas prepričavaju sa osmjehom.

Iako je važio za mirnog i tihog čovjeka, Šaban je važio i za osobu punu ljubavi i osjećanja, posebno prema svojoj supruzi Gordani, koju je, kako je svojevremeno istakao, prevario čak dva puta.

saban saulic prevario gocuŠaban Šauli prevario Gocu dva puta?

Šaban Šaulić prevario Gocu?

-Gocu sam prevario jednom, onda kada sam je oženio. Zapravo, ne jednom, prevario sam je dva puta. Jedanput smo se razveli, mojom greškom, napravio sam sr*nje!  Ludovao sam, posebno sa Radetom Vučkovićem, nismo izlazili iz kafane po 2, 3 dana. U jednom momentu žena je poludjela i rekla mi je „Ako ćeš ovako, hajde da se razvedemo“, a ja se još nisam ni otrijeznio i samo sam pristao na razvod. Nisam ja imao pojma da će ona to ozbiljno da shvati. Kad ona tras, poturi mi da potpišem nešto, i ja potpišem razvod- počeo je priču Šaban svojevremeno, a potom otkrio kako je uspio da je „prevari“ da se pomire.

-Kada sam se otrijeznio i došao sebi pomislio sam „Pa ja se stvarno razvedoh“. I onda trči opet tamo, moli, kumi, traži… – dodao je Šaulić i otkrio da na njegovu sreću, nisu dugo bili razvedeni.

IMG 3066Šaban Šaulić prevario Gocu?

-Bili smo razvedenih oko petnaestak dana. Na kraju sam joj obećao da neću više nigdje da idem- otkrio je legendarni pjevač priznajući da ga je ovaj potez supruge opametio i uticao na njega da se promijeni i posveti porodici.

Ipak, na kraju se ispostavilo da je njihova ljubav bila od onih za cijeli život. Gordana i Šaulić uživali su u braku 43 godine i važili za jedan od najskladnijih parova na estradi sve do dana kada je Šaban tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u Bilefeldu.

saban saulic prevario gocu 2

 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/Grand.online