Paparazzo

Sad je jasno na koga je Kaća Grujić nasledila lepotu: SVI OČARANI IZGLEDOM NJENE MAJKE (FOTO

3.8kviews

Iako je već godinama na muzičkoj sceni, Katarina Grujić nikada nije javno eksponirala svoju porodicu, ali danas za to ima poseban razlog.

Najbitnijoj osobi u njenom životu, njenoj majci, danas je rođendan, a pevačica je rešila da joj priredi proslavu u jednom prestoničkom restoranu.

– Srećan rođendan mamice naša najbolja. Ti si moja kraljica- napisala je Kaća u opisu njihove zajedniče fotografije koju je podelila na svom Instagram profilu.

Katarina važi za jednu od najlepših pevačica sa estrade, a sada je jasno na koga je nasledila tu lepotu. Iako je njena mama plavuša, izrazito je mladolika i lepa žena te mnogi ne veruju da je u sedmoj deceniji.

Podsetimo, Kaća se pre samo tri meseca ostvarila u ulozi majke i za veoma kratko vreme liniju dovela do savršenstva. Mada mnogo ulaže u svoj fizički izgled, dobru formu pripisuje i genetici.

– Ugojila sam se nekih 14 kilograma u trudnoći, što mislim da je sasvim normalno. Žena koliko god da se ugoji u trudnoći je normalno. Šta god da ti se jede treba da jedeš. Tako sam i ja radila, ali sam ja neko ko voli zdravo da se hrani, nije mi bilo teško da skinem kilograme, jer sam počela rano da treniram – objasnila je pevačica.

Foto: Instagram