Horoskop

Saznajte koja FRIZURA najbolje pristaje vašem horoskopskom znaku!

472views
Kada govorimo o kosi, postoje ljudi koji ne menjau često svoj stil i sa druge strane oni koji su stalno željni nekih promena. Mogućnosti za stilizovanje su mnoge, a astrolog Goca Dragišić otkriva koja frizura pristaje kom hosroskopskom znaku.
OVAN -Frizura mora da ima i nešto posebno: Ovan voli da bude u centru pažnje i da bude u koraku s vremenom. Moze biti kratka ili duga .BIK– Može da bude veoma tvrdoglav i ponekad teško prihvata promene. Kada je u pitanju novi trend, Bik uvek izabere nešto stilizovano i klasično: Dužinu do ramena, ravnu frizuru ili blago stepenastu.

BLIZANAC– Njima je potrebno vreme za razmišljanje kako bi prihvatil nešto i razvili inspiraciju. Za njih je frizura neobavezna i zabavna .

RAK– Emotivni rakovi se najbolje osećaju sa dugom kosom. Nežna i rimaticna frizura. Kosa treba da izgleda prirodno i sveže.

LAV -Kosa je simbol lava kako što su pruge simbol zebre. Duga kosa sa volumenom i živahne frizure su one koje na pravi način vizuelno ističu ideale vatrenog znaka.

DEVICA– Devica je sve probala. Ona voli da ima različite uloge i igra se sa svojom kosom kao i sa stilovima.

VAGA– Vaga ima osećaj za stil i daje veliki značaj dobro oblikovanoj kosi na jednostavan način. Savršenu, klasičnu frizuru sa jasnim strukturama i harmoničnim proporcijama je ono što traži ovaj horoskopski znak.

ŠKORPIJA– Upadljiva, atraktivna kratka frizura ističe jaku i beskompromisnu ličnost ovog znaka Frizure i stil: Jasan, perfektan i neobičan stil je idealan za Škorpije.

STRELAC– Strelci vole slobodu i nose podignutu ili kratku kosu – daleko od vrata. Oni više vole kreativne frizure koje im daju nove sveže stilove. Tako imaju osećaj da mogu uvek da nađu novi put. Frizure i stil: Strelci vole promene i da se transformise.

JARAC– Veoma je uporan kad je u pitanju kosa. Kad nađe pravu frizuru obično joj ostaje veran ceo život. Klasični stil je nesro sto odlikuje ovaj znak.

VODOLIJA– Duga kosa je obavezna kod Vodolije. Sa prirodnom frizurom, može da bira da li će modernu ili drugačiju frizuru.

RIBA– Žene u znaku Ribe žele da budu atraktivne. Više vole dugu kosu kako bi istakle ženstvenost.

Foto: Instagram
Astrolog: Goca Dragišić