Sedmični horoskop od 15.4. do 21.4.2024.
Horoskop

Sedmični horoskop od 15.4. do 21.4.2024.

152views

OVAN – Sedmični horoskop od 15.4. do 21.4.2024.

Sedmični horoskop od 15.4. do 21.4.2024.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Tokom ovog tjedna ojačat će povjerenje u vašem privatnom životu. Napokon ćete s drugom stranom moći razgovarati otvorenije, premda stoji da važete svaku svoju riječ. Poboljšanje će vas ohrabriti i da više izlazite, pa će se samci upustiti u udvaranja.
KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati komunikativni i otvoreni ljudi jer će uvidjeti vaš trud. Bit će vam drago, premda ćete osjećati blage posljedice stresova. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Opustite se vježbajući jogu.


BIK – TJEDNI HOROSKOP

15.4..-21.4.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Postat ćete mirniji i zadovoljniji. Čitat ćete misli i osjećaje partnera. Zato ćete pričati samo o bitnim temama. Ljubav će vam vjeorjatno biti uzvraćeno na lijep način. Oni koji su još sami bit će zanimljivi drugima i rado pozivani u društvo.
KARIJERA: Nakon što ste možda morali pognuti glavu, prepoznat ćete da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se netko snjim ne slaže, vi ćete iznijeti argumente. Nećete odustati sve dok se ne potigne kompromis.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.


BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

15.4..-21.4.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Zamišljat ćete se u ulozi velikog zavodnika, no prilika za to bit će više u vašoj mašti nego u stvarnosti. Ipak, ono što ulovite, bit će dobro. Zato se dotjerajte se i izađite među ljude. Samo neka vaša očekivanja budu malo realnija.
KARIJERA: Na radnom mjestu bit će sve više događaja. Ne samo na temu redovnih zadataka, nego će se aktivirati i događaji povezani s ljudskim odnosima, uvjetima rada, uslugama koje dobivate ili pružate. Neki će biti pretrpani poslom.
ZDRAVLJE&SAVJET: Napravite bolji plan i red. Potom ga primjenite.


RAK – TJEDNI HOROSKOP

15.4..-21.4.2024.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, razumijevanja i sklada, a povjerenje će rasti. Bit ćete zadovoljni i sretni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti nekako znanstveno.
KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. Rezultat je to vaše spretnosti i talenta za komunicirate sa svakim. I ovih dana to će doći do izražaja, pa će vas mnogi zvati da im se pridružite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Aktivirajte svoj stari hobi.

… nastavak na slijedećoj stranici …