Showbiz

Šejla Zonić i Julija Petrović ostavile žiri bez riječi – „Ovo je najbolji duel u historiji Zvezda Granda“

225views

Duel koji su svi čekali da čuju u polufinalu „Zvezda Granda“ dogodio se ove subote između Šejle Zonić i Julije Petrović.

Dvije mlade i prije svega talentovane djevojke dale su svoj maksimum na sceni i tako se upisale u historiju „Zvezda Granda“ kao djevojke koje su imale najbolji takmičarski duel.

Već na samom početku Šejla je bez teksta ostavila žiri izvođenjem pjesme Verice Šerifović, a njen nastup pogledajte u videu.

Ni Šejlina protivnica nije se dala, a kako je žiri rekao, Julija je večeras imala ubjedljivo najbolji nastup od kad se takmiči u „Zvezdama Granda“.

Mlada kandidatkinja iz tima Đorđa Davida potrudila se da parira Šejli i ostavi žiri bez teksta.

Njen nastup u polufinalu pogledajte u videu.

Koliko su takmičarke stavile žiri na muke, svjedoči to što su obije dobile maksimalan broj glasova.

Nakon toga je uslijedilo akapela pjevanje koje možete da poslušate u nastavku.

 

 

-Kako sam sretan čovjek što ne sjedim tamo. Molim vas da ne dobacujete, nego da glasate – poručio je Saša Popović i pozvao žiri da proglasi narednog finalistu.

Direktno u finale, sa svih šest stručnog žirija otišla je Šejla Zonić.

-Od svega što smo vidjeli do sad, ovo je bio najbolji duel. Svaka čast, djevojke – poručila je Marija Šerifović, dok su se svi u žiriju složili.


Dragan Stojković Bosanac nije mogao, a da pored Šejle ne pohvali i Juliju.

-Ti pjevaš nevjerovatno čisto kao instrument. Svaka ti čast – rekao je Boske, dok su ostali članovi žirija ostavili bez riječi, budući da su se obije djevojke potrudile da daju svoj maksimum.

 

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić/Grand.online