Paparazzo

Šejla Zonić ispisala historiju u „Zvezdama Granda“

223views

Iz kruga u krug transformacije  Šejle Zonić  nisu ostale nezapažene, međutim svojom promjenom prošle subote uspjela je da iznenadi i Sašu Popovića koji je ostao zatečen kada je u ugledao na velikoj sceni, a pjesmom koju je izvela ostavila je sve bez riječi.

Naime, Šejla se pojavila sa mokrom kosom, a nakon spektakularnog nastupa otkrila je kako je došla na tu ideju.

-Malo sam pokisla danas, odlučila sam se da ne sušim kosu – našalila se pjevačica koja je otkrila kako nije puno razmišljala o kombinaciji koju je ponijela.

FILP6758

Žiri je bio oduševljen numerom „Ne dam ovo malo duše“ koju je po prvi put u „Zvezdama Granda“ izvela upravo Šejla Zonić.

-Malo sam istraživala ranije nastupe drugih takmičara, kroz ranije sezone i nisam vidjela da je iko pjevao ovu pjesmu. Trebala je neka promjena, da se presječe taj dosadašnji repertoar i htjela sam da sa svojom mentorkom baš nešto ludo napravimo i neočekivano – objasnila je ona.

FILP6761

-Iskreno, kada su rekli da će biti izvlačenje mentora, nisam nešto ni razmišljala. Ko bi mogao da bude, koga da uzmem, jer sam se prepustila sudbini i Bog je dao onako kako je najbolje za mene – istakla je ona.

FILP6755

Pjevačica ističe da ne može da izdvoji favorita, priznajući da su sada svi podjednako dobri.

-Ima ih više, ne mogu nikog posebno da izdvojim, jer smo svi daleko dogurali u takmičenju i ko god da ispadne biće greška. Ne mogu nikoga da izdvojim, svi su mi favoriti. Rekla sam, ima ih više, ali sad kad razmislim svi su mi dobri i sve volim, ne mogu više da gledam objektivno, jer su mi svi prirasli srcu. Ima dosta šala, video snimaka, sve mi to zabilježimo. Sad mi trenutno ništa ne pada napamet, ali je uvijek dobra energija – objasnila je Šejla.

FILP6770

Mili je istakao kako je Šejli sada potrebno da pronađe svoj pravac, a ona je otkrila šta misli o tome.

-Slažem se sa Milijem kao producentom i razumijem sve to što on govori. Ja već nastupam i pjevam razne pjesme, pop, rok, sevdalinke, turbo folk. Opredjeljena sam na neki način, samo mi sad trebaju moje pjesme – iskrena je ona.

FILP6777

Pored sjajnog pjevanja, Šejla se pronašla i u autorskim vodama, o čemu je otvoreno govorila za Grand.

-Napisala sam za Olju Bajrami jednu pjesmu, tako da sam se oprobala i u autorskim vodama. Ne mogu da kažem još za sebe da sam zreo autor, mada pišem i za sebe pjesme, videćemo – zaključila je ona.

 

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić/Grand.online