Showbiz

Šejla Zonić na ivici suza u „Zvezdama Granda“

278views

Rijetko koji takmičar u „Zvezdama Granda“ nije osjetio tenziju koja vlada u baražu, međutim Šejli Zonić je ove godine pošlo za rukom da se u svakom krugu plasira direktno dalje o čemu je govorila za Grand.

Takmičarka je sumirala utiske sa scene najpopularnijeg takmičenja.

– Bilo je gusto, ali hvala Bogu, hvala meni, hvala mentorici, prošla sam opet direktno- rekla je sa osmjehom Šejla nakon što je Ivanu Peters oduševila izvođenjem pjesme Zorice Brunclik „Ne dam ovo malo duše“.

šejla zonićŠejla Zonić

Kako je za Grand priznala i sama se jedva suzdržala da ne pusti suze na sceni.

– Tu pjesmu, inače, izbjegavam da pjevam, upravo iz razloga jer mi baš probudi emocije i jedva se suzdržim da je otpjevam i sada sam se jedva suzdržala da ne zaplačem- priznala je Zonićeva.

šejla zonićŠejla Zonić

Uprkosom pozitivnim komentarima koje dobija na svakom koraku, Šejla tvrdi da se nije uobrazila već da lijepe riječi doživljava kao motivaciju da bude još bolja na sceni.

Na pitanje naše novinarke da li je svjesna da je mnogi favorizuju, takmičarka je odgovorila:

– I jesam i nisam. Ljudi mi govore da sam favorit, ali ja mislim da nije dovoljno to što kažu i uvijek očekujem od sebe više. Mada me to vjerovatno i vodi kroz ovo takmičenje. Ja sam u jednom intervjuu kroz šalu rekla da idem do pobjede, a sada sam pričala sa Antonijom Čerkez da je sve teže i izazovnije, ali neka ide kako ide. Ovo je stvarno jedan veliki izazov, ne znam šta da kažem.

šejla zonićŠejla Zonić

Kako je istakla u razgovoru za naš portal iako nikada nije bila u baražu, nema strah i da se tamo bori za svoje mjesto u takmičenju.

-To što nisam do sad bila ne znači da neću biti, jer imamo još dva kruga da snimamo. Nadam se svakako da ću proći direktno, ali i ako odem u baraž, šta da se radi, sve je za ljude- sa osmjehom je poručila Šejla, a potom se osvrnula na kritike Ane Bekute i Đorđa Davida.

-Radila sam na tome da ispravim sve ono na šta mi je Bekuta ukazala u prošloj emisiji, vježbala sam pjesme. Neki falš se svima nama desi, znaju mentori to. Znam da mi je i Đorđe uputio kritike iz najbolje namjere, on mi od početka govori da bi mi odmah dao taster da idem u finale. Tako da njihove kritike smatram kao dobru namjeru- objasnila je za Grand.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/K. Marković/Grand.online