Paparazzo

Šejla Zonić otkrila kako je suprug presudio da se prijavi za „Zvezde Granda“

335views

Ove subote Šejla Zonić još jednom je očarala javnost ali i žiri svojim nastupom kojim je naježila sve od glave do pete, a sama takmičarka priznaje da se za ovaj performans posebno spremala.

Imala sam velika očekivanja od ovog nastupa. Potrudila sam se da i da stajling bude drugačiji. Polako pronalazim svoj smjer zahvaljujući svjetima, sugestijama i kritikama žirija, uvijek ima prostora za rad– rekla je Šejla.

Ipak, najveću podršku Šejla ima upravo od svog supruga Armina koji je i glavni krivac za njeno pojavljivanje u šou.

Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svijet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubijedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala– priznala je takmičarka kada je intrevju prekinuo upravo njen suprug koji je otkrio i šta je presudilo da se ona prijavi:

uuuu

Jedno ključno pitanje je dalo odgovor. Ona je bila neodlučna mjesecima, na kraju sam odustao i pitao sam je samo jedno: „Ljubavi, da li želiš da budeš muzičar umjetnik ili da muziku gledaš kroz biznis i umjetnost?“. Kroz biznis zna se šta to sa sobom nosi, putovanja, finansije, simpatije, a kao umjetnik koliko god to zvučalo ružno – preživljavanje– rekao je Armin za Grand.

uhu

Zanimalo nas je i kako je zadovoljan njenim dosadašnjim pojavljivanjem u najgledanijem muzičkom takmičenju.

– Ja sam ovo sve već vidio i predvidio, ali sam za svaki nastup impulsivno sretan. Pred nastup je samo poljubim, zna se šta to znači– rekao je Armin.

Nastup Šejle Zonić možete pogledati OVDJE

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/K. Marković/Grand.online