Paparazzo

Šejla Zonić slavi godišnjicu braka, suprugu se obratila emotivnom porukom

269views

Ovogodišnja učesnica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić ima danas veliki povod za slavlje, a sada se oglasila na društvenim mrežama lijepim vijestima.

Naime, Šejla i njen suprug Armin slave danas drugu godišnjicu braka, a pjevačica se svom izabraniku obratila emotivnom porukom.

sejla suprug

Šejla Zonić slavi godišnjicu braka, suprugu se obratila emotivnom porukom

-Sretna nam druga godišnjica braka i treća godišnjica veze. A ovo je naša prva fotografija, nastala na dan kada smo se prvi put uživo sreli u mom Sanskom Mostu. Armin je iz noćne smjene krenuo na put od 4 sata, iz Tuzle i došao meni. Po osmjehu možete pretpostaviti da smo oboje odmah znali da je to to. Živjela ljubav – napisla je Šejla uz fotografiju.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SHEYLA – Šejla Zonić (@shey.lamusic)

Šejla je ranije u razgovorima isticala da joj je suprug velika podrška u karijeri i priznala da je on glavni krivac što se prijavila za „Zvezde Granda“.

– Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovdje u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svijet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubjedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala – rekla je ona jednom prilikom.

Kako je Sejla Zonic izgledala na vencanjuInstagram/arminzonić

Armin je takođe govorio pred kamerama i tada je istakao da je oduvijek znao da će njegova supruga napraviti veliki uspjeh u karijeri.

-Jedno ključno pitanje je dalo odgovor. Ona je bila neodlučna mjesecima, na kraju sam odustao i pitao sam je samo jedno: „Ljubavi, da li želiš da budeš muzičar umjetnik ili da muziku gledaš kroz biznis i umjetnost?“. Kroz biznis zna se šta to sa sobom nosi, putovanja, finansije, simpatije, a kao umjetnik koliko god to zvučalo ružno preživljavanje – rekao je Armin za Grand.

Kako je Sejla Zonic izgledala na vencanju 4Instagram/arminzonić

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković