Showbiz

Sestra Luke Lazukića dala podršku Nataši i otkrila do sada nepoznate detalje

13.1kviews
Sestra Luke Lazukića, Ana Kalinić,  na svom je Facebook prfilu objavila nepoznate detalje koji se do sada nisu znali i još jednom dala podršku Nataši Bekvalac.

“Moja porodica su moj muž i pastorak, neka me niko ne povezuje sa nekom drugom porodicom! Pošto sam poznata kao neviđeno neustrašiva osoba, nemam problem da javno iznesem svoje mišljenje, pa da sam bila protiv nečijeg braka ja bih i to rekla, za mene je reći tako nešto smijurija, ali mene Luka NIJE ZANIMAO.

I, opet, samo za vaše oči: PODRŽAVAM NATAŠU BEKVALAC, KAO ŠTO OSUĐUJEM SVAKO PSIHIČKO I FIZIČKO ZLOSTAVLJANJE ŽENA!!!
Evo vam nešto što nije tajna, ali vjerovatno ne znate: PRESTANITE DA KAMPUJETE ISPRED ZGRADE I DA TRAŽITE LJUDE KOJI TAMO NE ŽIVE! TO JE STAN U MOM VLASNIŠTVU (zemljišne knjige su javne knjige) I NIKO OSIM MENE I MAJKE NEMA PRAVO DA TU ŽIVI ILI SE KRIJE, POSLAĆU LJUDE IZ MUP NOVI BEOGRAD I, AKO SE NEKO PRIJAVIO BEZ MOG ZNANJA NA TU ADRESU- BIĆE ISELJEN! Stanujem sa mužem u drugom stanu i niko nema pravo da se prijavi na toj adresi gdje novinari kampuju ako ga ja ne prijavim!!”

Ana je ranije još jednim postom dala podršku Nataši:

“Strašno je to što nasilje koje je Nataša doživjela podržavaju iskompleksirani “muškarci”, kojima je ona bila i ostala nedostižni san!
Strašno je to što ovo nasilje podržavaju politički protivnici mog muža, skroz subjektivno, i voljela bih da se što više političara/ POLITIČARKI javno oglasi i osudi nasilje, ne zato što je Nata javna ličnost, već nasilje prema SVAKOJ ženi koja je žrtva istog! Da živimo u pravno uređenijoj državi i odrapimo drakonske kazne i za psihičku i za fizičku torturu nad ženama, mnogo toga bi se promijenilo!
A, najstrašnije su mi iskompleksirane ŽENE, koje su ovaj događaj podržale, među njima i neke Natašine koleginice, koje su likovale i ćutale, iako se njihov glas daleko čuje!
SVAKOME PO SAVJESTI… “