Showbiz

Slađa Alegro je dva puta izgubila bebu a danas je opet trudna

1.71Kviews

Slađa Alegro se uveliko priprema za dolazak nasljednika na svijet i otkriva da uživa u svakom trenutku trudnoće koju je mesecima priželjkivala, te da su joj dani ispunjeni osmijesima i pozitivnim mislima. Pjevačica koja blista u blagoslovenom stanju ne krije koliko je srećna što će se ostvariti kao majka.

Ona je dogovarala na pitanje čitalaca portala Pulsonline.rs.

Koji period života pamtiš kao najlepši?

“Ovaj sad. Živim punim plućima.”

Vidjela sam slike iz Beča na Instagramu, nikad srećnije nisi izgledala, kao i tvoj suprug. Zaslužila si to. Kako ste se proveli i koja je sledeća destinacija?

“Divno je bilo, kao i uvijek. Gdje god da smo, lijepo nam je. Šetali smo, jeli u lijepim restoranima, pričali o budućnosti, uživali u suncu i gradu koji je nevjerovatan. Ali džaba vam sve ako niste sretni, a ja jesam, zaista.”

Imala si dva spontana pobačaja, šta ti je pomoglo da prevaziđeš taj period i šta bi posavetovala nas koje prolazimo kroz isto?

“Vedre misli, pozitivan duh, porodica, suprug prvenstveno. Morate da pustite da prođe. I sve prođe, zaista.”

Slađo, ti si mi jedna od omiljenih pevačica, jesi li oduvek znala da je muzika poziv za tebe? Čime si još želela da se baviš?

“Jesam. To je toliko bilo jasno kada sam još bila mala. Svi su znali da će to biti moj poziv. Nikad nisam ni imala želju da bilo šta drugo radim u životu. Muzika je moj smisao.”