Paparazzo

Slaviša Vujić – „Šaban Šaulić i Rade Vučković su se dosta družili i mnogo svađali, a Sinan mi je donosio markiranu garderobu“

387views
advertising banner

Slaviša Vujić je svoju karijeru započeo u periodu kada su Sinana Sakić, Šaban Šaulić, Toma Zdravković i drugi bili najveće zvijezde u bivšoj Jugoslaviji.

Kako je u emisiji „Ispovest“ istakao, zahvalan je što je imao priliku da ih upozna, a onda je dodao da je od njih mnogo toga naučio, kao i da mu je Sinan Sakić pomogao na početku karijere.

Pjevač Slaviša Vujić je svoju karijeru započeo sa samo 13. godina, krajem osamdesetih snimio je prvu pjesmu, a već devedesetih i početkom dvehiljaditih važio je za jednog od najpopularnijih pjevača na prostorima bivše Jugoslavije. Hit pjesma “Crna golubice” obilježila je njegovu karijeru, a Slaviša se nakon smrti supruge 2010. godine povukao iz javnosti i odlučio da smanji broj nastupa.

„Kada sam radio drugu ploču, Šaban Šaulić je stalno dolazio kod Radeta Vučkovića u studio, oni su se puno družili, pa se svađali, pa se mirili i tako, sve je to život. Što se tiče Sinana, upoznao sam ga u toj kafani ‘Volan’, kaže mi ‘Slaviša, ja imam odela, brat će ti doneti’, i stvarno je mi donio, to je bila firmirana garderoba, pitao sam ga da li treba da platim, on nije htio ništa“, priča Slaviša, a šta je još dodao pogledajte u videu …

 

izvor – nova.rs