Paparazzo

Snežana Đurišić otkrila detalje internet prevare

161views

Mnoge javne ličnosti žrtve su prevara na internetu, a sada je na red došla i pjevačica Snežana Đurišić, koja je odmah apelovala da je u pitanju neistina.

Naime, na internetu se pojavila reklama za čaj za mršavljenje, te navodi da je upravo Snežana uspjela uz pomoć njega da se riješi viška kilograma. Međutim, kako se radi o prevari, pjevačica se oglasila i objasnila da pomenutog doktora i ne poznaje, te da uz pomoć ovog napitka nije skinula 18 kilograma.

Snežana Đurišić čaj za mršavljenje

Dragi moji dobar dan, evo ja nekim ružnim povodom da se obratim. Obično društvene mreže koristimo za lijepe stvari, ali ovog puta moram da reagujem jer je ovo prevazišlo svaku mjeru. Našla sam klip gdje se izvjesni doktor Milovan Milošević navodno u razgovoru sa mnom oglašava povodom čaja, za koji sam ga garantovala i rekla da sam oslabila pijući taj čaj. Gospodin Milovan Milošević je čovjek kojeg ja ne poznajem- objasnila je i dodala:

– Koliko znam iz neke emisije gdje je bio gost, bavi se travama a dok nije penzionisan bio je mašinski inženjer ili tako nešto. Ružno je da je bilo ko spojio i napravio montažu gdje se nalazimo gospodin Milovan i ja i navodno reklamiramo čaj. Niti sam ga pila, niti sam smršala 18 kilograma, niti sam bilo kakvu izjavu za to dala, zato vas molim ne nasjedajte na ovakve stvari prije nego što bilo šta uzimate, provjerite– poručila je u obraćanju za javnost.

 

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: Grand.online