Nightlife

Spektakl u Bihaću!

1kviews
advertising banner

Preko 3000 ljudi koji su ispunili halu “Luke” u Bihaću nisu imali priliku da uživaju u trosatnom spektakularnom koncertu Dragane Mirković već I da prisustvuju jedinstvenom doživljaju kada je folk zvijezda sišla sa bine da bi se približila publici na tribinama.

Folk diva, poznata po tome da ne mari za pravila kada je emocije ponesu, u jednom trenutku je sišla sa scene praćena ovacijama prisutnih, prošla kroz sve ograde prešavši čitav parter I zastala u podnožju stepeništa koje vodi na tribine. Ovaj njen potez doveo je ionako zagrijanu atmosferu do usijanja pa su svi obožavaoci izvadili telefone da bi zabeležili ovaj trenutak, jedinstven kada su zvijezde sa Balkana u pitanju a izuzetno redak i na svjetskoj sceni.

– Publika je bila zaista fantastična i sve što sam uradila dogodilo se jer su me njihova ljubav i energija u dvorani insprisale. Zaista sam uživala i ovo je bio poslednji veliki koncert na ovogodišnjoj turneji „Od milion jedna“, koja je od prvog koncerta pa dosad ispunjena nezaboravnim druženjima sa publikom. Praznike ću provesti sa porodicom a iza toga se radujem nastavku turneje – rekla je folk zvijezda.

Izvor: Grand online