Paparazzo

Sramna izjava Lazukića nakon što je prebio Natašu!

2.8kviews
Luka Lazukić se, nakon što je tukao Natašu Bekvalac, u svojoj izjavi u policiji, kao i većina nasilnika, branio riječima: “Ništa joj nisam uradio, samo smo se malo gurali i čupali”, saznaje “Blic”.

Nakon što ju je suprug Luka Lazukić u noći između petka i subote tukao, na licu pjevačice Nataše Bekvalac vidljive su povrede, a na njenom tijelu velike i mnogobrojne modrice. Ipak, Lazukić je u policiji dao nevjerovatnu izjavu kojom je pokušao da ublaži batinanje.

On je policajcima rekao da “ništa nije uradio”.

– Luka Lazukić je batinanje u policiji nazvao “svađom” i nadležnima je ispričao da ona drami i da joj ništa nije uradio osim što ju je uhvatio za ruke i odgurnuo i da su se čupali. Lazukić se u određenim trenucima i smejuljio, a izjavio je i to da je ona inscenirala povrede i udarce. Ispričao je da se ona promijenila nakon porođaja i da mu stalno ljubomoriše bez razloga. U izjavi je rekao i da se kaje što je uopšte ušao u sukob sa njom jer bi mu kazna bila manja – ispričao je izvor.

Inače, to nije bila jedina izjava koja je sporna.

– Kada su ga priveli, Luka je u policiji pitao: “Koliko se zadržavam ovdje? Imam posla!”. Svi su ostali zatečeni ovakvim bahatim ponašanjem – zaključio je izvor.

Inače, Luka je u policiji bio nekoliko sati, a iz stanice je izašao na garažni izlaz kako ga niko ne bi video.

Nakon što je dao izjavu, postupajući tužilac odlučio je da ne zatraži zadržavanje za Lazukića. Lazukić nije prvi nasilnik koji je nakon batinjanja rekao da je svoju žrtvu malo odgurnuo iako su modrice vidljive. Slično je bilo i u slučaju voditelja Vladimira Stanojevića koji je pretukao djevojku Anamariju Kikoš, a potom izjavio da ju je “odgrnuo rukom u predjelu lica”. Inače, Stanojević je zbog toga na potjernici i trenutno živi u Americi.

Dok je Nataša u suzama u subotu dolazila u Urgentni da bi sanirala povrede, njen suprug se odmarao u roditeljskoj kući odakle ga je policija i privela.

Podsjećamo, Nataša je u subotu rekla da se javlja u Urgentni jer ju je muž pretukao.

– On je pijana budala. Stiskao me je, šamarao i udarao nogama i rukama – pričala je Nataša kroz suze u Urgentnom.

– Ona je cijelu noć povraćala i ima teži potres mozga. Tukao je rukama i nogama – ispričao je izvor.

Natašu je Luka tukao i po carskom rezu, a ona je prije samo mjesec i po dana na svijet donijela kćerkicu Katju.

– On je pobijesneo, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo.

Svađa između supružnika dogodila se, između ostalog i zato što je Lazukić uzeo Natašin novac i dao ga je drugu koji je otišao u inostranstvo, a osim toga povod za sukob bila je i Lazukićeva preljuba.

– Luka je došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao – objasnio je dobro obaviješteni izvor.