Horoskop

Srodna duša za svaki znak: Veza Strijelca i Ovna je čista strast, ljubav Raka i Ribe je za vječnost

391views

Zvijezde kažu da Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a slično je i kod Bika. Ali ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumijevanja i strasti.

Ovan

Ovaj znak ima tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a to su Škorpija, Strijelac i Vodolija. Sa Škorpijom ga spaja strast i iskrenost, uzajamna ljubav i poštovanje. I Ovan i Škorpija zaziru od tajni i međusobnog skrivanja svega i svačega.

Ljubav sa Strijelcem je kao magnet jer ova dva vatrena znaka jednostavno se toliko privlače da ne mogu odoljeti jedno drugom.

Vodolija pak važi za najsavršeniji izbor za jednog Ovna.

Bik

Bik se odlično slaže sa drugim Bikom. To je ugodna veza prepuna ljubavi sa dobrim temeljima da potraje jako dugo, možda čak i cio život.

I sa Devicom ima puno toga zajedničkog. Oboje su zemljani znakovi, pa se jako dobro razumiju, cijene iste stvari i vrline.

Tu je i Jarac s kojim Bik može osjetiti veliku ljubav, poštovanje, razumijevanje i divljenje.

 

Blizanci

Blizanci se odlično slažu s Vodolijom. Oboje su vazdušni znakovi, a njihova veza je pomalo magična. U stanju su da idu istim životnim putem bez obzira gdje će se taj put završiti.

I veza sa Ribama bi mogla potrajati jer su intelektualno jako kompatibilni. Ali u ovom slučaju je potrebna spremnost obije strane na kompromis kako bi potrajali.

 

 

Rak

Za Raka je savršeni izbor neko rođen u znaku Ribe. To su vodeni znakovi čija veza može biti lijepa, prirodna i duhovna. Moguće je čak i da se susretnu kao srodne duše i ostanu zajedno cio život.

 

Lav

Lav i Vaga su vrlo dinamičan par koji privlači pažnju gdje god se pojavi, a to je ono što pripadnici ovih znakova vole. Jednom kad se spoje, brinu jedno o drugome i imaju odlične predispozicije za dugu i sretnu vezu.

Djevica

Devica se odlično slaže s Jarcem, a neki tu kombinaciju nazivaju – nebeskom. Oba znaka su vrlo čvrstog karaktera, realna, marljiva i brižna. Veza Djevice i Jarca može potrajati do kraja života.

 

Vaga

Vaga se fantastično slaže s drugom Vagom jer je to znak koji živi u oblacima. U ovakvoj vezi oba partnera su zaljubljena jedno u drugo, ali i u sam pojam ljubavi i sve vezano za nju.

 

Škorpija

Veza Škorpije i Ribe je prepuna privlačnosti, ljubavi, strasti i romantike. Ako oba znaka podjednako brižno njeguju tu vezu, sigurno će trajati jako dugo.

 

Strijelac

Strelac se savršeno nadopunjava s Ovnom. To su vatreni znakovi prepuni energije i strasti, a jednom kad se sretnu, snažna privlačnost ih vuče jedno drugome, i to je jače od njih.

Jarac

Ljubav Jarca i Bika ima dobre predispozicije za dugu i sretnu vezu. Oboje cijene iskrenu ljubav, međusobno poštovanje i razumijevanje. Porodičnii su ljudi kojima je cilj da stvore nešto u životu.

 

Vodolija

Kad se Vodolija spoji s Ovnom, možete biti sigurni da u toj vezi neće vladati dosada. Oni se odlično nadopunjavaju, vole aktivan život, prirodu, druženja…

 

Ribe

Kao što je pomenuto u slučaju Raka, Riba i Rak su savršen spoj. Njihova veza je mirna, prirodna, prijatna i produhovljena. Vrlo lako mogu trajati cijeli život i uživati u međusobnom društvu do posljednjeg trena, prenosi 24sata.hr.