Lifestyle

Šta kada ON ne ispunjava vaša očekivanja?

2kviews
advertising banner

Pozitivna povratna informacija je ključna. Jedno nikada ne treba zaboraviti: frajeri žele znati kako vas zadovoljiti. Neki nisu tome vični pa date li im do znanja da može i drukčije – bit će presretni. Baš kao i kad im pokažete da su pogodili pravu stvar.

Popišite sve što čini loše. Taj popis je za vas i imajte na umu da se možda njegovoj bivšoj sviđalo kakav je u krevetu. Zatim izaberite jedan, prema vašemu mišljenju najvažniji element i pokušajte ga riješiti. Jednostavnost je majka mudrosti – zamislite da morate istrčati maraton i da vas na kraju čeka nagrada.

Izaberite pravi trenutak. Nadate li se da ćete uspjeti promijeniti loše stvari, pokušajte ih mijenjati prije nego što krenete u krevet – a ne nakon što izađete iz njega. “Voljela bih pokušati nešto novo” dobar je uvod što god da mu planirate reći. Ako ste već počeli, recite da krene lijevo, desno, jače, slabije ili kako već želite. I dajte mu do znanja kad pogodi – sjetit će se toga idući put.

Razgovor u šetnji. Istinski važne stvari sačuvajte za trenutke potpune opuštenosti. Ako je nešto jako loše, goli u krevetu nećete postići promjenu. Možda je izvor njegovih problema i nesigurnosti potpuno nevezan za vašu intimu pa će i razgovor izvan kreveta biti kudikamo primjereniji.

Strpite se ako promjena nije trenutačna. Čak i ako ga vaš razgovor prizemlji, nemojte odustajati. Pokušajte s nečim poput: “Vidim da smo se vratili na stare staze – ne čini li ti se boljim ono kako smo to neki dan radili?”

Koristite se pozitivnim izrazima – i nikada prstom. Nemoj, stani i slične riječi čine nas nervoznima, a njemu će povrijediti ego i naljutiti ga. Umjesto “Nemoj tako!” pokušajte sa: “Osjećam ga bolje kad mi radiš… (što već treba raditi).”

Etiketiranje je kontraproduktivno. Umjesto da nešto opišete dosadnim ili lijenim pokretima, pokušajte ga animirati idejama da nešto učinite drukčije, veselije, zabavnije…

Pitajte ga što bi on volio – pa isprobajte i to. Seks je dvosmjerna cesta te nema razloga da ne znate što se događa na drugoj strani: takav je način sigurniji put prema boljem seksu za oboje.

 

Izvor: cosmopolitan.hr