Lifestyle

Šta muškarci misle kada kažu ženi da je slatka, seksi i prelijepa

372views

Koliko god izgledalo da su muškarci komplikovana i misteriozna stvorenja, stvari su zapravo mnogo jednostavnije.

Ipak, ima trenutaka kada vam i ovi izrazi koje možda ne volite mogu prijati. Otrkivamo vam skriveno značenje riječi koje muškarci često izgovaraju – slatka, seksi i prelijepa.

admiral casino

Riječ “slatka” je najbezazlenija od svih

Zamislite samo kako biste se osjećali da vam priđe muškarac kog ne poznajete i da vam kaže da izgledate seksi, bez bilo kakvog uvoda. Um prosječne žene bi pretpostavio da se radi o nekom perverznjaku koji je vjerovatno na listi seksualnih prestupnika. Takođe pomislili biste da je to muškarac koji nema ni malo poštovanja prema ženama i da zaslužujete bolje od toga. Muškarac se riječju “slatka si” obraća djevojci kada ne želi da je zastraši. To je muški način za probijanje leda, piše Ženski magazin.

Riječ “seksi” ima skriveno značenje

Žene većinom riječ seksi povezuju sa fizičkim izgledom i načinom oblačenja. Međutim za muškarce – seksi – je mnogo više od toga. Najjednostavnije rečeno – seksi je žena koja zna šta treba da kaže i da te toliko hipnotiše da se izvuče čak i sa optužbom za ubistvo. To je način na koji ona sebe predstavlja svijetu. Način na koji njen seksipil dolazi do izražaja bez mnogo buke.

Riječ “prelijepa” ima mnogo dublje značenje nego što možda djeluje

Možda dvije prethodne riječi djeluju upečatljivo i one su za kojima većina žena čezne da ih čuje od svog voljenog, ali ključ uspjeha svake žene je u tome da čuje riječ – “prelijepa” iz usta osobe koju voli. Ako mušakrac ženi kaže da je prelijepa, to znači da je riješen da kraj nje ostane do kraja života. Ljepota je savršena kombinacija slatkoće i seksipila. Zato drage dame uvijek težite ka tome da budete – prelijepi – u očima onog koga volite.