Horoskop

Šta nam donosi letnji solisticij i na KOGA ĆE IMATI NAJVEĆI UTICAJ

87views

Letnji solsticij desio se u utorak, 21. juna 2022. godine u 11:13h i uvodi u prevlast energije Raka, Lava i Device.

woman-g9d8b5dd1b_1280.jpg

To je razdoblje za uživanje u posebnim odnosima u vašem životu, kao i za aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo. Planirajte slavljeničku aktivnost za ovaj dan: neka to bude dan za pamćenje, kada ne smete zaboraviti proslaviti život i zabaviti se!

Letnji solsticij je vreme kada Sunce u prividnom kretanju oko Zemlje postigne najveću pozitivnu deklinaciju. On uvodi u prevlast energije znakova Zodijaka: Raka, Lava i Device.

Rak, Lav i Devica će zaroniti u intenzivno sudelovanje u životu – u uživanje u osećaju koji je uključen u bliske odnose s drugima.

Rak traži iskustvo brige, duboke ljubavi i podrške članova porodice.

Lav nas podstiče da sledimo naše srce i razvijamo odnose s onima koji podstiču naš osećaj ljubavi.

Devica nas podtiče da činimo stvari kako bi pomogli onima koje volimo, kako bi imali lakši, srećniji život.

girl-gd50637ae7_1280.jpg

 

Sledeća tri meseca prikladna su za druženje s bliskim osobama. To je razdoblje za uživanje u posebnim odnosima u vašem životu, kao i za rekreativne aktivnosti koje vam pružaju zadovoljstvo. Krenite na odmor, uživajte u omiljenom hobiju, idite u bioskop, igrajte igre…

Vreme je da slavimo život i da uživamo u zadovoljstvu provođenja vremena s onima koji su nam bliski. Tokom ove sezone sjeme je zasađeno i još nije vreme za obavljanje žetve.

To je faza prikladna za odmor – za opuštanje i uživanje u životu. Čak i na radnom mestu, odvojite vreme za uživanje u vašim odnosima s kolegama. Letnji solsticij uvodi tromesečno razdoblje za razumevanje odnosa i povezivanje s ljudima na ličnom nivou.

photographer-g569794aec_1280.jpg

Kako najbolje iskoristiti ovo vremensko razdoblje

Budite spremni izdvojiti vreme kako bi kultivisali odnos s članovima porodice. To su ljudi koji će vas uvek podržavati samo zato što ste deo “plemena” te porodice. Sledite svoje srce i dopustite sebi da imate iskustva koja vas čine srećnim i voljenim. Budite od pomoći nekome koga volite – možda tako što ćete obaviti zadatak za tu osobu ili joj pomoći da se organizuje u području koje je njoj problematično.

Foto: Pixabay /Zadovoljna. rs