Showbiz

STIŽE HIT: Dejan Tejovac odabrao najbolje saradnike za prvu pjesmu

1.3kviews

Prošlogodišnji finalista “Zvezda Granda” Dejan Nedić Tejovac koji je oduševljavao publiku i žiri svojim interpretacijama narodnih pesma, nastupiće na velikom koncertu 12. decembra u “Beogradskoj Areni” rame uz rame sa najvećim estradnim zvijezdama.

“Ponosan sam na to što sam od toliko mladih pjevača baš ja pozvan da budem dio svega toga sa imenima kao što su Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Radiša Urošević, Miroslav Ilić i još mnoge legende. Ja sam neko ko svakako prati trendove, snimaću moderne narodnjake, ali pored toga sam i neko ko bez obzira na svoje godine poštuje stare pjesme i prave vrijednosti. Mislim da je dosta ljudi osjetilo to, pa je i to jedan od razloga što se nalazim na takvom mjestu, sa takvim pjevačima”, kaže Dejan.

Talentovani pjevač iz Kragujevca ovih dana snima prvu pjesmu koju će izdati za “Grand produkciju”, a na kojoj radi sa ekipom najboljih muzičkih saradnika.

“Pjesma se zove ‘Plaćam i ne pitam’ za koju su tekst i melodiju potpisuju Dragan Brajović Braja i Endži Mavrić, dok će spot režirati Goran Šljivić. Nadam se da ću novu pjesmu i spot premijerno predstaviti publici početkom decembra”, kaže Tejovac.

Dok čekamo premijeru njegove prve pjesme poslušajte cover za numeru “Pastirska tuga”:

Izvor: Grand online