Showbiz

STIŽE NOVA PESMA EVOLUTION BENDA: “Plakali smo kad smo je čuli”

558views

Nakon godinu dana diskografske pauze, dueta sa Minom Kostić, kao i pesme “Loša sećanja”, momci iz “Evolution benda” rešili su da iznenade publiku novim singlom. Muzičari, koji svakog vikenda pune klubove i diskoteke širom Srbije, dugo su obilazili kompozitore i tekstopisce u nameri da nađu dobru pesmu, a posrećilo im se nakon što su kontaktirali čuvenog hitmejkera Gorana Ratkovića Raleta.

Raletova pesma, čiji je za sad radni naziv “Vojnik, osvojila ih je na prvo slušanje, a poneti emotivnim stihovima kompletna ekipa se rasplakala u Raletovom studiju.

“Čim smo je čuli i videli reakciju naše pevačice, znali smo da je numera pun pogodak. Raletovi stihovi su je dirnuli, a ni mi nismo mogli da sakrijemo emocije, pa smo se svi iz benda rasplakali. Da li zato što su stihovi veoma realni ili što imamo hit, pokazeće vreme”, sa osmehom je ispričao frontmen benda Mihailo Antunović.

Mihailo ističe da su svi iz benda ponosni na autora pesme i da veruju da će se njihov novi singl svideti i publici, a u narednom periodu sve će biti upakovano u zanimljiv spot, kojii je poveren reditelju Dušanu Šljiviću.

“Kažu da tim koja dobija ne treba menjati, pa tako nećemo ni mi. Sledeće nedelje očekuje nas snimanje spota u Beogradu, čekamo samo da nam reditelj javi tačan datum. Svi smo uzbuđeni i jedva čekamo da vidimo kako će Dušan Šljivić doživeti našu novu pesmu”, izjavio je Mihailo.

A dok čekamo novi singl i spot, podsetimo se dueta sa Minom Kostić.

Izvor: Grand.Online