Paparazzo

Sud osudio Severinu zbog pretnji upućenih Milanu Popoviću!

578views

Pevačica Severina Kojić osuđena je za nasilje u porodici u zagrebačkom sudu zbog toga što je uputila stravične pretnje srpskom biznismenu Milanu Popoviću, s kojim ima sina Aleksandra.

Foto: Instagram

Popović je zbog preteće poruke koju je dobio mejlom od Severine podneo prijavu za nasilje u porodici, a u kojoj ga omalovažava, vređa i naziva pogrdnim imenima, te navodi na koje načine bi mu naudila, što je na sudu i utvrđeno.
Navodno, 24. oktobra održano je suđenje u Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, na kojem je sud okrivio Severinu za nasilje u porodici. Prema navodima izvora upućenog u slučaj, u presudi je navedeno da je pevačica protiv Milana Popovića počinila psihičko nasilje, koje je kod žrtve prouzrokovalo povredu dostojanstva i časti.

– Severina je optužena za nasilje u porodici zato što je Milanu poslala preteći mejl, u kojem ga je uporedila sa Adolfom Hitlerom, navodeći da je i Hitlera neko voleo. Navodila je i da bi mu polomila govnarske kosti, te da takve kao što je on siluju u zatvoru – priča izvor upućen u slučaj i dodaje da će pevačica morati da snosi troškove.
Izvor: Srpski telegraf