Paparazzo

Teodoru Džehverović ugnjetavale djevojčice u školi

262views

Teodora Džehverović važi za jednu od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije, a čini se da je stav o njoj takav da ili je ljudi pretjerano vole ili ne mogu da je podnesu. Ali sa takvim mišljenjem se pjevačica susretala cijelog života.

Iako je danas uspješna i zadovoljna, pjevačica priznaje da je život nije uvijek mazio i da se tokom odrastanja susretala sa drugaricama koje su joj okretale leđa.

5f34846518d71f4ba3f1b5bb61656be91e74f796

Teodora Džehverović srednja škola

– To je sastavni dio odrastanja. Djeluje sada strašno, ali jednog dana ćeš se tome smijati. Nikada neću da zaboravim kada mi je grupa djevojčica rekla: „Zbog nas si primljena u hor ne zato što znaš da pjevaš“. Što sam se ja tad potresla, pa ne mogu da vam objasnim. Onda, kada dobijem peticu, dvije drugarice sa kojima sam stalno išla u školu mi pobjegnu da idem sama, a ja trčim za njima i plačem– prisjetila se Džehverovićeva koja je vremenom shvatila da je iz svake loše situacije nešto naučila.

– Tada misliš da ti se cijeli svijet ruši, ali svako prolazi kroz te neke faze. Život će nam davati mnogo puta osobe koja će nam okretati leđa i to su konstantne lekcije. Neko je zaista to i morao da uradi za vas, jer je to bila njegova svrha u vašem životu kako biste nešto naučili i postali jači. Glava gore– napisala je Teodora na svom Instagramu koja je svojim primjerom željela da utješi sve djevojčce koje se susreću sa takvim situacijama.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Teodora je od malena zarađivala svoj dinar i to tako što je zajedno sa bratom tokom novogodišnjih praznika nastupala, ali njeno prvo pravo angažovanje počinje tek kasnije, kada je zapravo počeo i put ka uspjehu koji je danas ostvarila.

– Ne možete da pomognete svojim roditeljima, ne znate kako, 14. marta je bila audicija za Zvezde Granda rekla sam sebi: „To je to, ovo je tvoja prilika“ – ispričala je svojevremeno.

 

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić/Grand.online