Paparazzo

Tijana Milentijević ove riječi Snežane Đurišić nikada neće zaboraviti

299views

Pjevačica Tijana Milentijević nedavno je za Grand govorila o svojoj muzičkoj karijeri, a onda se prisjetila najtežih momenata koje je do sada preživjela.

Tijana se prvi put u takmičenju pojavila sa samo 13 godina, a otkrila je koji je savjet dobila od Snežane Đurišić koja je tada bila u žiriju.

Tijana Milentijević o Snežani Đurišić i Zvezdama Granda.Tijana Milentijević o Snežani Đurišić i Zvezdama Granda.

Tijana Milentijević o Snežani Đurišić i „Zvezdama Granda“

-Najteži izazov u životu bilo je takmičenje „Zvezde Granda“, bila sam tada jako mlada. Bilo je to sve za mene traumatično, teško imala sam veliku tremu, to je veliki izazov, ali sam uspjela da ga prevaziđem. Možda sada drugačije djelujem, ali i danas imam veliku tremu, pred svaki nastup imam tremu. Meni je jednom Snežana Đurišić rekla da svaki dobar pjevač pred svaki nastup ima tremu, jer osjeća odgovornost prema ljudima koji dolaze da ih slušaju – rekla je ona za Grand.

Tijana Milentijević o Snežani Đurišić i Zvezdama Granda.Tijana Milentijević o Snežani Đurišić i Zvezdama Granda.

Tijana priznaje da je jako emotivna i da je do danas ostala veliki tremaroš iako je već godinama na estradnoj sceni.

-Nije me to poremetilo previše kada je posao u pitanju, ali sam previše emotivna. Mogu da se rasplačem u sekundi za bilo šta, neki put me to i nervira. Takva sam od malih nogu, kad god neko povisi ton ili kaže nešto a da nije umiljato i lijepo, ja odmah počnem da plačem – zaključila je Tijana.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/Grand.online