Nightlife

Trijumf muzike i humanosti: Dragana u Kragujevcu pokrenula lavinu emocija, i najveću humanitarnu akciju u historiji

356views

Ono što nikome nije pošlo za rukom, uspjela je Dragana Mirković, da na turneji obilježi četiri decenije veličanstvene karijere, ali i da pomogne ljudima kojima je to najpotrebnije i da druge inspiriše da krenu njenim stopama!

 

Ovo je bilo vidljivo već na prvom koncertu u sklopu dijela turneje u Srbiji, gdje je u Kragujevcu pred prepunom halom Jezero pokrenula lavinu emocija i na najbolji način u Srbiji otpočela svoju jubilarnu turneju.

– Dobro veče svima, hvala vam što ste večeras kao i svih ovih godina dio mog života. Neizmjerno sam sretna što baš iz Kragujevca kreće zagrijevanje za Arenu jer ovo je grad koji me je uvijek čekao raširenih ruku. Mi smo večeras dio muzike koja traje decenijama, ali i dio humanitarne priče zbog koje sam vam posebno zahvalna – rekla je Dragana na početku spektakla, a publika ju je nagradila ovacijama.

 


Uslijedili su hitovi koje su Kragujevčani horski pjevali sa regionalnom muzičkom zvijezdom, pokazavši još jednom zašto su ovu turneju čekali godinama.

Posle spektakla u Kragujevcu na kome joj je specijalni gost bila Mira Škorić, Dragana je odmah otputovala za Beograd gdje će 16. I 17. Imati koncerte u Štark areni za koje već mjesecima vlada nezapamćeno interesovanje.