Lifestyle

Trikovi pravih zavodnica!

993views

Iako je u muškoj prirodi da grabe i zavode, muškarci i te kako vole kada žena preduzme prvi korak kako bi ih zavela i odvukla u krevet.

Ma koliko muškarci voljeli da zavode i preuzimaju ključne korake u seksualnim igrarijama, isto tako vole kada se nađu u ulozi plijena. Muškarci naprosto obožavaju žene koje umiju da preuzmu inicijativu. Dopao vam se dečko u diskoteci i želite da ga upoznate odmah i sada? Volieli biste da svom muškarcu priuštite šou samo za njegove oči? Šta god da želite da uradite, krenite snažno i samouviereno, a ovo su neki od trikova koji će vam u tome pomoći.

FOTO: Promo

 

Budite opušteni

Šta god u životu da radite, najbolji rezultati dolaze kad ste opušteni. To važi i za zavođenje. Neke žene se teško opuštaju, ali postoje razne tehnike opuštanja koje je relativno lako naučiti. Što ste opušteniji u sopstvenoj koži, bolji ste u kontaktu s drugim ljudima. Opuštenost mami, zbog čega će muškarci poželjeti da budu u vašem društvu, a to je važan dio uspešnog zavođenja.

 

Pokažite nezavisnost

Ni u kom slučaju ne smijete da ostavite utisak osobe koja očajnički želi pažnju muškarca. Takav osjećaj šalje signale zavisnosti, a niko ne želi ženu koja samo čeka muškarca da joj riješi sve životne probleme. Budite nezavisna i snažna dama koja istovremeno može da bude nježna i topla.

 

Zavođenje shvatite kao igru

Budite maštoviti, jer zavođenje jeste jedna vrsta igre. Smješkajte se, spontano dodirujte, šalite se… Jednostavno se dobro zabavite, bez opterećivanja rezultatima. Uživajte u igri, jer će na taj način uživati i muškarac kojeg zavodite, a svako voli taj dobar osjećaj, zar ne?

 

Naučite da dijelite komplimente

Muškarci mnogo vole kada im žene pokazuju koliko ih cijene, poštuju i koliko im se dive. To ne znači da morate da ga podignete na pijedestal, ali svakako mu udjelite s vremena na vrijeme neki kompliment.

 

Neka vas lovi

Stavite mu na do znanja da vas prilično zanima i da vam se sviđa, ali se nemojte tako lako prepuštati, odnosno dajte mu do znanja da vas neće tako lako dobiti. Pogotovo ne u krevetu. Budite pravi plijen – nadohvat ruke, ali još uvijek van domašaja. U njemu će to probuditi iskonski poriv za lovom, zbog čega ćete mu postati još zanimljiviji.

 

Dopustite mu da vas nauči

Čak i ako ste vrlo snažna žena koja sve može sama i koja mnogo toga zna, dopustite mu da ipak bude alfa mužjak. Pokažite zanimanje za nešto do čega mu je stalo i zamolite ga da vas nauči nešto o tome. Muškarci vole da uče žene novim stvarima, pa mu priuštite to zadovoljstvo.