Paparazzo

Trudna u 49. godini života! Gwen više ne može skriti trbuh

Pjevačica Gwen Stefani više ne krije kako je trudna s country-pjevačem Blakeom Sheltonom.

1kviews

In vitro oplodnja kojoj se 48-godišnja pjevačica Gwen Stefani navodno podvrgla uspjela je. Stefani više niti širokom odjećom ne može sakriti trbušćić, a prijatelji para kažu da su Blake Shelton i Gwen presretni.

Naime, za Noć vještica Gwen se odjenula u sirenu i odvela sinove Apolla i Zumu skupljati slatkiše po kvartu. Uski kostim dodatno je istaknuo trbuh koji raste i koji nije mogla sakriti. Gwen je 14 godina provela u braku s rokerom Gavinom Rossdaleom s kojim je dobila tri sina, 11-godišnjeg Kingstona, 9-godišnjeg Zumu te trogodišnjeg ApollaPar se razveo prije godinu dana zbog rokerove nevjere, između ostalog, navodno, i s njihovom dadiljom, piše Daily Mail

Kroz javno poniženje i gorak razvod pjevačica je lakše prošla zahvaljujući podršci kolege iz showa “The Voice”, country-pjevača Blakea Sheltona. 41-godišnji Shelton iza sebe ima dva propala braka, no nema djece. Kaže da je ‘”udo zaljubljen u Gwen i svaka pjesma koju odsad napiše je posvećena njoj”.

“Nadam se da ne sanjaš o nekoj obitelji s njome, Gwen su ipak sustigle godine, kasno je za vas”, napisao im je jedan ‘obožavatelj’, no Blake se, kažu njihovi prijatelji, ne obazire na takve kritičare. Osim toga, prinova očito stiže.