Paparazzo

Tvorac pobjedničke pjesme Eurosonga spremio hit za Nenu Murića!

2.8kviews
Radili smo dugo na ovoj pjesmi, pa sam izgubio odnos prema njoj, ali, priznat ću, prvi put u karijeri mi se dešava da se pjesma već dopada svima koji su je čuli, kaže pjevač.

Pjesma Nene Murića “Ukrao sam je” osvaja bh. muzički prostor i publiku, a jedan od najboljih klupskih pjevača u BiH nastavlja sa radom u studiju i van njega.

Nakon što je snimio novu pjesmu, koju je za njega komponovao poznati beogradski kompozitor Saša Milošević Mare, koji je autor teksta i aranžmana za pesmu “Molitva” Marije Šerifović sa kojom je pobjedila na Eurosongu, Murić ovih dana osmišljava scenarij spota. Kako kaže, pjesma će biti ritmična i potpuno drugačija od onoga što je do sada otpjevao.

– Radili smo dugo na ovoj pjesmi, pa sam izgubio odnos prema njoj, ali, priznat ću, prvi put u karijeri mi se dešava da se pjesma već dopada svima koji su je čuli. Neki su pohvalili njen dobar ritam, drugi tekst, a treći energiju i način pjevanja. Radujem se spotu i pjesmi koju ćemo vrlo brzo promovirati- najavljuje Neno Murić.

U međuvremenu, pjevač je sa svojim bendom “Rock Trajanja” održao još jedan fantastičan nastup u sarajevskom Coloseum clubu, gdje je kao i uvijek napravio super atmosferu, kakvu posjetioci cluba dugo nisu doživjeli. Nastup je trajao preko tri sata, a Neno, koji je poznat kao pjevač čiji je repertoar prilično obiman i raznovrstan, bez pauze je nizao svoje i druge popularne hitove. Muzičku noć otvorio je taktovima pjesme “Ukrao sam je”, koja je publiku odmah digla na noge.