Zanimljivosti

Vaša omiljena pizza otkriva vaš karakter

875views

Italijanska kuhinja mnogima je omiljena, a posebno je omiljena pizza. Postoji toliko različitih okusa, da čak i oni najizbirljiviji mogu izabrati nešto za sebe.

Foto: Promo

 

Osim što je ukusna, pizza mnogo govori i o karakteru čovjeka. Pročitajte šta vaša omiljena pizza govori o vašem karakteru.

 

Margarita
Osobe koje najviše vole originalnu napuljsku pizzu, koja sadrži sos od paradajza, mozzarelu i bosiljak, vole da idu utabanim stazama i teško podnose promjene. Sigurni su u ono što žele, vole provjerene stvari i uvijek igraju na sigurno.

 

Peperoni
Ova ljuta pizza, napravljena od kulena sa ljutim dodacima, opisuje lijene osobe koje vole sigurnost. Osobe koje vole Peperoni pizzu uživaju u svom svijetu u koji su dobrodošli svi koji će prihvatiti njihove uslove. Najviše vole da u toplini doma uživaju u filmu, ili igrama uz dobro društvo.

 

Vegetariana
Ljubitelji Vegetariane, pizze od povrća i bez mesa, uglavnom su povučene, mirne i staložene osobe. Oni ne vole da se ističu i izbjegavaju sukobe. Uglavnom nisu spremni i ne prihvataju velike promjene u svom životu.

 

Hawaii ili pizza sa tunom
Za razliku od ljubitelja Vegetarijane, ljubitelji ove egzotične pizze sa ananasom ili pizze sa tunom su potpuno suprotni – spremi su na rizik i uživaju u promjenama. Oni imaju svoja pravila i ne mare za društvene norme, te im se ne prilagođavaju.

 

Capricciosa
Ako volite Capricciosu vjerovatno ste spremni da isprobate i nove stvari, ali ipak se uvijek vraćate na staro, jer cijenite sigurnost i ravnotežu. Ljubitelji Capricciose su umjerene osobe i ne vole da pretjeruju ni u čemu.

 

Pizza s mesom
Ako uživate u svemu, naročito u hrani i piću, onda sigurno volite pizzu obogaćenu različitim vrstama mesa. Ipak, ove osobe teško sklapaju nova prijateljstva, jer imaju svoj birani krug prijatelja u čijem društvu uživaju, ali im je partner ipak najbolji prijatelj.

 

Pizza s pršutom i rukolom
Uživanje u slasnom zalogaju pizze sa pršutom i rukolom znači i uživanje u životu. Osobe koje vole ovu vrstu pizze elegantne su i prefinjene, vole putovanja i nove izazove. Prate trendove i vole da isprobavaju nove stvari. Društvene su i vesele.