Showbiz

Veliki povratak ZVEZDE GRANDA svi jedva dočekali (VIDEO)

224views
advertising banner
TO, MAJSTORE! 

Pre deset godina, Denis Ibrahimović je prvi put kročio na veliku scenu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, gde je sve i počelo. U finalu ovog takmičenja našao se odmah 2013. godine, rame uz rame sa Amarom Giletom Jašaraspahićem i Aleksandrom Prijović, sa kojom je u istom trenutku tada napustio šou.

IMG-20220816-WA0000.jpg

 

Njega je ovakav uspeh samo podstakao da na sebi radi još više, pa je odlučio da se prijavi ponovo i da se te 2016. godine bori za titulu u čemu je i uspeo, jer se lavovski borio. Iz duela u duel odlično se pokazao, a žiri se našao u “nebranom grožđu”, s obzirom na to da su i njegovu suparnici odlični pevači, koji i te kako znaju ovaj posao.

denis.png

 

Momak čiji je glas na prvu osvojio srca publike nakon dve objavljene pesme, povukao se sa medijske scene, a sada je odlučio da se vrati u punom sjaju i to pesmom čuvenog Bože Nikolića pod nazivom “Ublaži nemir moj”.

– Želeo sam da se svi utisci slegnu i da sve dođe na svoje. Odlučio sam da je u ovom trenutku najbolje da se vratim tako što ću jednu od svojih omiljenih pesmama otpevati u svom maniru i time joj dati poseban pečat. Ovo je samo početak, tako da uskoro očekujte i novu pesmu – istakao je Denis za Grand Online.

Foto: Privatna arhiva