Showbiz

Vesna Đogani OŽIVELA stari hit (VIDEO)

890views
Pevačica i popularna TikTokerka, Vesna Đogani, rešila je da oživi stari hit i svoju publiku obraduje spotom za pesmu “Ne veruj” koja je jedna od njenih najpopularnijih numera.

9f5ebaa2096e6030889f992570e2aefb880d4b02.jpg

– Sve je počelo sa zabavom, a ispostavilo se da će postati biznis, da ću napraviti veliki projekat od sebe i od cele te priče, naginjem ka tome- nedavno je izjavila Đoganijeva koja je odlučila da popularnost koju je stekla putem društvenih mreža iskoristi na najbolji mogući način.

Odmah nakon objavljivanja spot je pobrao sve simpatije publike, a pozitivni komentari na račun Đoganijeve nižu se u velikom broju.

“Vesna nije realna koliko je lepa i zgodna”, “Pesma je prejaka i zaslužujen spot”, “Ovo je domaći zadatak za estradu”, “Konačno spot za ovu pesmu”, “Vesna blistaš posebno u zadnje vreme” , “Fali ti Đole u spotu”, samo su neke od reakcija fanova na Jutjub platformi.

Bračni par Đogani navikli smo da viđamo u paketu, bilo da je reč o muzici ili javnim pojavljivanjima, ali na iznenađenje mnogih Đole se ne pojavljuje u spotu. Podsetimo Vesna je nedavno izjavila da je odlučila da se sama pojavljuje i u emisijama.

Kadrove celog spota možete videti klikom na video ispod, pa sami procenite da li joj nedostaje Đole.

Foto: Instagram