Pevačica Aleksandra Bursać i Nemanja Đurđević važe za jedne od najboljih vokala koji su se pojavili u takmičenju „Zvezde Granda“. U to smo imali prilike da se uverimo mnogo puta, ali sada smo videli i da su sjajan pevački duo.

I sami su za Grand priznali da su im se energije sjajno poklopile, a to je ekipa naše redakcije imala priliku da vidi i na licu mesta. Baš zbog toga ne čudi što kad oni zapevaju, osim verne publike, u njihovim vokalima uživaju i brojne kolege, kao što je to sinoć bilo u jednoj prestoničkoj kafani.

Bursaćeva i Đurđević nizali su najveće hitove, a izvođenjem numere „Ponoć“ bacili su sve u trans. Što bi mnogi rekli zbog ovoga su se mnoge čaše lomile, ali i mnoga srca razgalila. Bukvalno da nema onoga ko sa njima uglas nije otpevao od prvog do poslednjeg stiha, nakon čega su ispraćeni gromogolasnim aplauzom i ovacijama.

„Tako se to radi“, „Ma kidaju šta god da zapevaju!“, čuli su se komentari prisutnih, a ima i onih koji bi voleli da ih Aleksandra i Nemanja počaste i jedni duetom.

Foto: Promo