Showbiz

Želim bebu što prije

894views
advertising banner

Seka Aleksić nedavno je proslavila prvi rođendan svom sinu Jakovu. Glamuroznoj fešti prisustvovao je veliki broj njenih kolega, prijatelja i rodbine. Seka kaže kako istinski uživa u svakom trenutku majčinstva, te se prvih nekoliko mjeseci isključivo sama brinula o sinu.

– Sada Veljko i ja sve radimo zajedno. Naravno, ja kao majka uvijek sam tu za sve, ali tata je zaista divan i brižan kako prema njemu, tako i prema meni. Mnogo mi pomaže – izjavila je pjevačica i priznala da se studiozno bavi sinom, iako je još vrlo mali, kao i da će, nakon što malo poraste, insistirati na njegovom kvalitetnom vaspitanju – priča Seka.

seka-aleksic

Kada je Jakov došao na svijet, bio je isti tata i još u porodilištu svi su komentarisali da je kopija svog oca.

– A sada, čini mi se, liči na Veljka i mene podjednako – rekla je Seka dok na pitanje da li će se odmah nakon promocije albuma “Koma” upustiti u planiranje nove bebe, atraktivna brineta odgovara:

– Želimo bebu što prije. Nadamo se da će Bog uslišiti naše želje.

Seka, pričajući o karijeri, pojašnjava zašto ne želi snimati duete.

– Nisam protivnik, ali mislim da treba da se desi dobra pjesma koja će obilježiti taj neki period. A snimati samo onako da se broji da si snimio, to nije za mene. Radije neću snimiti niti jedan  duet nego snimati svašta – rekla je Seka.

Izvor: avaz.ba