Showbiz

Željko Samardžić odbio veliki hit koji je poslije uzela Ana Bekuta i napravila bum

407views

Tokom svojih karijera mnogi pjevači propustili su šansu da snime pjesmu koja je kasnije završila u rukama njihovih kolega i postala hit zbog čega su mnogi na teži način naučili da osluškuju koja numera ima potencijala da postane slušana.

Tako je veliki hit Ane Bekute bio ponuđen Željku Samardžiću koji je ipak odlučio da ga ne snimi, a u Bekutinim rukama postao je jedna od pjesama koje su joj obilježile karijeru.

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 3 ok

Željko Samardžić odbio hit Ane Bekute

Željko je priznao da se pokajao jer je odbio pomenutu numeru koja je danas nezaobilazna na kafanskom repertoaru gotovo svih pjevača.

– U opciji je bila pjesma „Zlatiborske zore“, a Ana je bila dobila jednu baladu koju sam zamjenio – rekao je Željko jednom prilikom za domaće medije.

Željko Samardžić odbio hit Ane Bekute

Podsjetimo, Marina je zajedno sa njenim suprugom Futom, Samardžića proslavila pjesmom „Sipajte mi još jedan viski“, a kasnije i hitovima „Grlica“, „Slutim“, „Da me nije“, koji se smatraju najljepšim pjesmama koje mu je Tucakovićeva napisala.

– Marina je znala neke naše razgovore vješto da pretoči u tekstove mojih najljepših pjesama. „Sipajte mi još jedan viski“ još od kad je objavljena zovem svojom „ličnom kartom“. Nastala u vrijeme koje je smrdilo na barut i benzin iz plastične flaše koka kole sa ugla ulice… Jako davno ali još uvijek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrijednosti – izjavio je svojevremeno Željko.

 

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č./Grand.online