Showbiz

Žiri iskritikovao Šejlu Zonić

216views

Fenomenalnim duelom večerašnju emisiju otvorile su Beta Sudar i Šejla Zonić koje su na samom startu podigle ljestvicu i sa po osvojenih šest glasova odmjerile snage u akapela natpjevavanju.

Sa četiti glasa, Šejla je prošla direktno dalje, međutim uprkos rezultatu pojedini članovi žirija našli su greške u njenom pjevanju koje joj nisu prećutali.

Beta Sudar i Šejla Zonić akapela:

Beta Sudar i Šejla Zonić – Akapela – Zvezde Granda – Live

Prva je riječ dobila Marija koja je prednost dala Beti.

– Doslovno je ispravno ko god da je prošao od njih dvije. Sjajno ste pjevale, odlične ste. Braniću boje pop muzike koju je izvodila Beta, odlična si odlično se ponašaš stoji ti scena jako lijepo iznosiš to i stiže do nas, postoje oni koji to rade hladno, a ja volim da me neko dirne. Bravo djevojke– objasnila je Šerifovićeva sa kojom se složio Saša Popović koji je posebno pohvalio Betin napredak.

0A0A0432

Komplimente nije štedela ni Ana Bekuta.

– Beta, ovo što je Saša rekao dijelim njegovo mišljenje tamo si iz te pozadine bivala sve bolja i mršavija i zaista divno izgledaš, umiješ to lijepo da nosiš i lijepo pjevaš i napreduješ ko zna šta će sve do kraja biti u ovom takmičenju. Nebo je granica. Šejla, kao i uvijek zavidno znanje si pokazala skoro pa da nema tajni za tebe, osim što ti nekad sklizne kraj, ali to je jedna kap u moru za tebe ti si jedan predivan kandidat i vidim da ćeš nam se vrlo brzo pridružiti– rekla je Bekuta.

Beta Sudar nastup:

U moru lijepih riječi, Snežana Đurišić je ipak skrenula pažnju Šejli na nekoliko grešaka koje je napravila.

– Obije odlično. Beta po sistemu si tiha voda breg roni i ideš kao treba, nemam zamjerku. Prednost sam dala Šejli zbog muzike. Šejla, večeras je bilo grešaka ali tvoje iskustvo i sigurnost kada pogriješiš zaslužuje nagradu. Zaslužuješ svaku pohvalu od nas, ali onda ti gledamo u sitna crevca primjetimo svaku sitnicu koja se dešava svima nama. Drago mi je što možemo reći da si nam koleginica, čestitam ti– istakla je Đurišićka.

0A0A0498

– Dva predivna, inspirativna kandidata. Šejla, da imam kosu ona bi se nakostrešila kada ti pjevaš, obožavam to i drago mi je da se takav vokal nalazi u šou. Ja greške ne vidim i ne čujem kada ona zapjeva. Beta, smatram da je ovaj odabir pjesama bio užasno loš za tebe iako si se izborila sa tim, a prošli odabri pjesama je bio nevjerovatan – rekao je Mili.

Saša Popović je pecnuo kako neki članovi žirija slušaju i uživaju dok drugi slušaju da nađu grešku gdje se Snježana osjetila prozvanom ali mu je uzvratila kako to nije bilo zlonamjerno i da Šejlu svi vole i da su uživali.

0A0A0517

Kada je došao red na Bosanca on je samo rekao da je bilo divno, dok je Đorđe David izjavio kako je Beta nevjerovatna pojava na sceni, dok je Šejli skrenuo pažnju da je pored njene bajkovitosti svaka kritika dobronamjerna.

Šejla Zonić nastup:

Šejla je na kraju zatražila riječ i obratila se Draganu Stojkoviću Bosancu.

– Stvarno cijenim i poštujem sve članove žirija tako i vas gospodine Dragane. Neko sam ko voli da uči i stiče nova znanja, ali u posljednjih nekoliko emisija nema komenatra i zanima me šta je razlog jer bih voljela da čujem vaše mišljenje- pitala se Zonićeva, na šta je Bosanac jasno odgovorio:

Saša Popović je razlog, a tebi mogu vrlo rado i sa zadovoljstvom da kažem. Ja kada ovdje kada kažem to vrlo često Popović tumači kao bolno i ja ne bih više. Ja ću tebi, dušo moja, reći neke krucijalne stvari koje će ti olakšati ovakvu fantastičnu inetrpretaciju i moj komentar je uvijek dobronamjeran– rekao je Stojković.

ipiccy image 19 1

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/ Grand.online