Zanimljivosti

ŽIVOTNA PRIČA TAKMIČARKE NIKAD NIJE KASNO: „Život me baš nije mazio“ (VIDEO)

708views

Životna i ljubavna priča takmičarke šoua „Nikad nije kasno“, Marine Kurtašević nikog nije ostavila ravnodušnim. Nakon iskrenog priznanja da se udala sa 15 godina, razvela nakon samo 10 godina braka, a da pune tri decenije živi sa bivšim suprugom, ova takmičarka totalno je zbunila i žiri i publiku.

Ona je u takmičenju veterana izrazila želju da baš sa bivšim suprugom zapeva u duetu, a tada je postalo sve mnogo jasnije. Stvari su se potpuno razbistrile tek kada su na scenu izašli Marinina ćerka i suprug i zajedno sa njom otpevali pesmu “Ti si lek za moju dušu”. Međutim, ekipa portala Grand.Online rešila je da ispita ovu ljubavnu priču i sazna kako funkcioniše život sa bivšim suprugom.

“Funkcioniše onako, da kažem normalno. Nije me baš život mazio, ali sam izdržala zbog dece. Možda i postoji nešto. Da nije bilo ničega, ne bih bila sa njim 30 godina”, rekla je Marina, a onda je njena ćerka otkrila kakav je život imala sa roditeljima koji žive zajedno, ali nisu u braku.

“Gorela sam između dve vatre. Znam da joj je bilo teško, ali sad je mnogo bolje. Sve ono što nije proživela u mladosti, sad se trudimo da nadoknadimo”, rekla je Marina i dodala da sada sa majkom živi njen životni san.

Kada čujete koju pesmu je ova požrtvovana majka posvetila svojoj ćerki, shvatićete zašto je Marina ostala u zajednici, čak i nakon razvoda. Kako izgleda jedan dan u ovoj neobičnoj porodici, ali i šta se promenilo u životu ove takmičarke, saznajte u videu:


Izvor: Grand.Online