Showbiz

Zna dajdža – Kemal Malovičić predvidio pobjedu Šejle Zonić

356views

Samo nekoliko sati pred početka finala muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ oglasio se legendarni pjevač Kemal Malovčić koji je uputio tada jaku poruku kojom je predvidio ko će da pobijedi u sinoćnom spektaklu.

On je imao snažnu poruku za sve one koji prate ovaj šou, a posebnu podršku uputio je sestričini Šejli Zonić.

-Jedan lijep pozdrav za sve fanove. Ovo je moja podrška Šejli na Grandu, čestitam joj i da pobjedi, ako bude sreće, a trebala bi pobjediti – rekao je proslavljeni pjevač.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SHEYLA – Šejla Zonić (@shey.lamusic)

Finalistkinja je ovaj video podijelila na društvenim mrežama i zahvalila se dajdži na podšci koju joj je pružio tokom takmičenja.

-Moj daidža Kemal Malovčić mi je davno rekao “Prvo škola, pa onda karijera!”. Taj savjet nikada neće otići u zaborav jer sam ga poslušala – napisala je Šejla uz video.

Podsjetimo, pobjednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić obratila se nedavno emotivnim riječima ujaku Kemalu Malovčiću i priznala da je od njega dobila najbolje savjete po pitanju karijere, a otkrila je i zbog čega se tek ove sezone pojavila u takmičenju.

Kada sam krenula u srednju muzičku školu dobila sam od njega savjet koji nikada nisam zaboravila. Rekao mi je da prvo školu završim, da sam rođena sa talentom i da taj talent njegujem i kroz formalno obrazovanje te da ću imati vremena za javne nastupe, što sam naravno primijenila, a primjenjujem i danas – počela je ona i dodala:

sejla z

-Dok sam se obrazovala stavila sam mnogo toga po strani, pauzirala i žrtvovala… Između ostalog to je razlog zbog kojeg sam se sa svojih 29 godina prijavila na takmičenje za “Zvezde Granda”. Nakon diplomskog obilazila sam svijet sa svojim tadašnjim bendom pjevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji shvatila sam da želim biti dostupna široj publici sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talent i obrazovanje omogućuje.

SEJLA ZONIC FOTO MUNJA 42 ok
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Dačić/Grand.online