Horoskop

Znaci Zodijaka kojima zvezde spremaju TAJNU VEZU ovog marta

295views
Ako je ikada postojao tranzit koji bi mogao da simbolizuje tajne planove i tajne sastanke, to je Mesec u Raku. I ako postoji jedna stvar koja nikada nije prestala od početka ljudskih odnosa, to je ideja o tajnim ljubavnim vezama koje se dešavaju iza leđa drugih.

Dakle, kada je Mesec u horoskopskom znaku Raka, ova 3 horoskopska znaka mogu vrlo lako započeti tajnu aferu, prenosi Zadovoljna.rs.

love-gcc6984b69_1920.jpg

Ovan Radije ne biste o tome mislili kao o ‘varanju’, a više kao da radite ono što je neophodno da biste preživeli. Previše ste krivili svog sadašnjeg partnera i umesto da ga krivite i za vaš izbor da uđete u tajnu aferu, radije biste samo preuzeli odgovornost i radili šta želite. Da, ‘varate’ jer na kraju niste srećni u svojoj vezi, ali takođe ne verujete da postoji nikakva stvarna šteta u vezi sa aferom sa strane. Tokom Meseca u Raku, nemate problema da se povežete sa nekim drugim, a ako budete morali da odgovarate za svoja dela u nekom trenutku u budućnosti, onda ćete to učiniti bez problema.

couple-g29d03b7af_1920.jpg

Devica Nikada ne biste imali tajnu aferu da ste osećali da je vašem partneru zaista stalo do toga šta radite, gde idete ili sa kim ste… ali istina je da nije baš tako. Vi i vaš partner već dugo živite u laži! To je mrtva veza koja se održavala na površini kroz krivicu i obavezu. Niste želeli da ide ovako daleko nizbrdo, ali ipak jeste, a realnost iza kulisa je da vam je zaista potrebna pažnja. Morate biti dodirnuti, milovani, voljeni, a kod kuće nemate ništa ni blizu toga. I tako, nađete nekoga koga volite, bar za sada, i čuvate to u tajnosti dokle god možete.

few-g62876507d_1920.jpg

Vodolija Vaša reakcija na Mesec u Raku je tiho promišljanje- morate da izaberete da li ćete nastaviti sa nečim što ste predugo imali na umu. A to je, naravno, odluka o tome da li ćete imati vanbračnu vezu ili ne. Ne želite da se uveravate u prednosti, ali nedostatke svakako vredi razmotriti. Odlukom da imate tajnu aferu, sebi na leđa tovarite gomilu karme. Samo razmišljanje o krivici i lažima koje su pred vama dovoljno je da se preispitate, ali požuda i želja da se oprez baci u vetar briše svaki strah od posledica. Imaćete tajnu aferu, i postoji velika šansa da će vam se ubrzo ta odluka obiti o glavu.

Foto: Pixabay / Zadovoljna.rs