Paparazzo

Zorica Brunclik otkrila veliku tajnu iz „Zvezda Granda“ – Saša Popović nije nju zavao u žiri nego

374views

Folk zvijezda Zorica Brunclik ostavila je neizbrisiv pečat svojim učešćem u žiriju „Zvezda Granda“, a sad je otkrila tajnu sa početka svog učešća u najgledanijem muzičkom šouu.

Zorica je svojim vrcavim i iskrenim komentarima dala nemjerljiv doprinos uspjehu najveće regionalne produkcijske kuće koja slavi 25 godina postojanja, zbog čega je pjevačica i nagrađena, a i sama je svjesna da nije nimalo nije lako uspješno postojati dugi niz godina na samom vrhu.

-Divno je kada neko dugo traje, to znači da vrijedi. Ove godine proslavljam 50 godina diskografije, to je inpozantno i znam šta je kada u nekim kategorijama recimo medija nešto dugo traje. To je dokaz da tu treba obratiti pažnju. Čim sam ja sve godine tu bila, onda znači da to vrijedi – rekla je Zorica.

zorica brunclik zvezde granda

Zoričino učestovanje u „Zvezdama Granda“ ostavilo je ogroman trag na sceni, a njene kritike i dijalozi jedni su od najgledanijih iz cjelokupnog muzičkog takmičenja.

-Ja sam u takmičenje mladih nada unijela elemente šou programa prvi put. To se dobro primilo i sada se svi trude da bude tih elemenata šou programa više nego samog takmičenja pjevača, što mislim da treba pronaći neki balans. Inspiracija je evo vaše pitanje, ili vaš gest, izgled, neka gestikulacija. Jednostavno, rodila me majka takvu – otkrila je ponosno Zorica za Grand.

Pjevačica je priznala i da li joj bilo teško da stigne sama do svog jubileja, 50 godina diskografske karijere.

-Ne, nije teško nego je strašno. Brzo je prošlo. Samo da izbrojite do 50 pa je mnogo, a kamoli sve ono što sam ja snimila. Sad smo skoro pokušali da dobijemo taj broj pjesama i to je više od 500 – istakla je pjevačica.

ZORICA BRUNCLIK ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 6 ok

Zorica je ta Grand otkrila i kako je bilo sarađivati sa Sašom Popovićem.

-Kada sam ja bila ovde, Saša i ja smo bili kao dva ovna na brvnu. To je bio početak tih elemenata šou programa koji ste zapamtili. I svi su mislili da se mi dogovaramo, da je to po nekom scenariju, a u stvari ne. Mene je on iznervirao u sekundi i ja reagujem i kažem to što imam da kažem. Onda su to videli vjerovatno po rejtinzima i počeli da računaju da ja moram svaki put da budem inspirativna, da svaki put moram duhovita. Ja sam se jedan dan ućutala i samo sam sjedila stiskala one tastere i dolazi Brena, to nikad neću da zaboravim i kaže mi: „Šta ti je? Hajde malo!“, a ja njoj „Pa čekaj dušo, vidi koliko nas je u žiriju. Pa i vi ste neki žiri gore. Pa šta sam ja, moram svaki put?“. Normalno, nisam dugo izdržala da budem mirna, tako da je to prosto izviralo iz mene. Saša Popović je to prepoznao kod mene, ali poslije je to nekako dobilo i neke ozbiljne momente koji se meni nisu dopadali i ja sam im rekla da će napraviti bolji žiri bez mene – ispričala je pjevačica.

zorica brunclik 2

Zorica je otkrila i kako je izgledao poziv Saše Popovića da bude u žiriju.

-Nije Popović zvao mene u žiri, on je zvao Miroljuba ili je to bila fora, ne znam iskreno rečeno. On se javio i rekao: „Miroljube, ja bih volio da ti dođeš u žiri da budeš stalni član“, a on je na to rekao: „Ma nisam ti ja Sale za to, tebi treba Zorica“. Meni je to tako rečeno, i onda su Suzana i Popović došli kod nas kući i krenuli da pričaju na tu temu. Meni je to nekako bio izazov, svidjelo mi se, dopalo mi se. I očigledno je da se taj sastav žirija i te generacije pamte i da se samo to spominje. I što je najbitnije, nikada tako kvalitetan sastav žirija više nije mogao da bude, niti će biti. A nikad nije bilo ni da su djeca bila toliko sretna i oduševljena da i kad ih kritikujete i kažete nešto ne uzmu za zlo. Ovo je danas malo drugačije, valjda i vrijeme tako ide tako da mene su oni prevazišli – objasnila je Zorica za Grand.

ZORICA BRUNCLIK I KEMIS ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 33 ok

Pjevačica je otkrila i tajnu zbog čega je bila omiljena među samim takmičarima.

-Poštujem njihovo biće jer imam u kući djecu u to vrijeme njihove generacije. Najlakše je reći nešto ružno nekome, onda bi to izazvalo revolt. Ovako će to izgledati kao dobronamjerni savjet koji može da uvaži i ne mora. Ali najveća mi je satisfakcija, a prošlo je 10-11 godina od kada sam ja bila članica žirija, i srećem tu djecu koji su sada ljudi sa karijerama i pjevači. Ne postoji ni jedan koji nije javno rekao „Ali Zorica!“. To je najveća satisfakcija, da vas se sjećaju po dobrom – zaključila je pjevačica u razgovoru za Grand.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/Grand.online