Paparazzo

Zorica Marković vs. Lepa Lukić – Pjevačice zaratile zbog novca

280views

Zorica Marković je gostovala u jednoj emisiji u okviru koje se dotakla odnosa sa koleginicom Lepom Lukić i iznijela nepoznate detalje njihovog odnosa.

Folkerka je ispričala kako ju je Lepa razočarala jer je kod nje u kafani pjevala povodom jedne svečanosti, a prostor je bio gotovo prazan.

Zorica Marković udarila na Lepu Lukić

0A0A6101

Zorica je dalje dodala kako je Lepin honorar bio 3.500 eura, a tokom te noći nisu uspjeli toliko ni da zarade jer nije bilo gostiju.

Lepa je i pored svega toga zahtjevala da dobije sve do posljednjeg eura, što je, kako Markovićeva tvrdi i dobila. Ipak, Zorica kaže da ona tako nikada ne bi postupila, a onda zaključuje kako ju je Lepa Lukić razočarala.

zorica i lepa

Podsjetimo, Zorica je nedavno za Grand otvoreno govorila o kolegama i tada je priznala da se se estrada dosta promijenila.

-Vidimo šta se sada dešava na sceni, uglavnom svi podržavaju svoju djecu, nema više takvih problema. Ja to ne bih tako, ali svako ima svoje, neka djeca rade ono što vole. Ima za sve mjesta.. – istakla je pjevačica i osvrnula se na njen prvi susret sa najvećim imenima iz svijeta muzike.

-Sjećam se kad sam upoznala Šabana, pa sam dobila prvi autogram od Lepe Lukić, sve su to bili šokovi za mene. Mi smo tada imali veliko poštovanje prema starijim kolegama, danas pjevačica, kako koja… Nekako, bilo je tada lakše jer nas je bilo manje, ali su kriterijumi bili oštriji i nije mogao baš svako da prođe- otkrila je u razgovoru za Grand.