O njihovoj ljubavi svedoči i činjenca da Velidova popularnost nije uticala na njihov odnos jer njegova lepša polovina razume prirodu pevačkog posla zbog čega je Handžič odlučio da njihovu ljubav ozvaniči prstenom.

Naime, Velid je svoju voljenu iznenadio romatičnom veridbom u Sarajevu kada je upitao da li želi da se uda za njega kada je ona izgovorila najsrećnije „Da“.

Zaljubljeni par odmah je podelio lepe vesti na Instagramu uz fotografiju njene ruke sa prstenom u njegovoj sa mesta odakle puca pogled na grad.

– Najbolje tek dolazi- napisali su u opisu romantične objave.

Brojne kolege i prijatelji čestitali su im na veridbi i poželeli sve najlepše u zajedničkom životu.

Podsećamo, pre nekoliko meseci njegov kolega Mustafa Mehić zaprosio je svoju devojku kada je Velid otkrio da uskoro planra da svoju vezu podigne na viši nivo.

Video sam sa se Mustafa verio, neka mu je sa srećom. Sad moram i ja (smeh), samo sam još ja ostaoNe mogu još ništa da preciziram kad će to da bude, polako. Mogu samo da kažem da uskoro sve to planiram, ali sam jako zauzet poslom, radim mnogo i treba uskoro i pesmu da snimim, tako da posle svega toga idu te neke lepe i romantične stvari – priznao je za Grand, a sada je ispunio dato obećanje.