Showbiz

NATAŠI BEKVALAC ruše kuću!

1.4kviews
advertising banner

Kući Nataše Bekvalac u Čeneju nadomak Novog Sada prijeti rušenje. Naime, u dokumentaciji piše da je Bekvalac preko tadašnjeg advokata podnijela zahtjev, ali ju je Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Novog Sada odbila. 

Kao obrazloženje navodi se da na toj parceli nije dozvoljeno podizanje objekata jer je u pitanju poljoprivredno zemljište, a ne građevinsko.

– Nataša je kupila plac u Čeneju na kojem je počela da gradi kuću s bazenom. U to vrijeme je bila u braku sa direktorom “Pionirskog grada” Ljubom Jovanovićem koji se time bavio. U međuvremenu njih dvoje su se razveli, a Ljuba je sve papire za dobijanje građevinske dozvole ostavio advokatu. On je u pjevačicino ime, u junu ove godine podnio novi zahtjev za izdavanje građevisnke dozvole, ali je odbijen – priča dobro obaviješten izvor, prenosi Avaz.
On dodaje da je inspekcija Natašu upozorila da mora da dostavi ispravnu dokumentaciju ili će u suprotnom objekat biti srušen.
– Nataša je priložila svu dokumentaciju kao i nacrt objekta. Izlaskom inspekcije na teren i uvidom u papire, kao i u katastar, utvrđeno je da se zemljište koristi u namjenu za koju nije predviđeno. Parcela je upisana kao njiva 1. klase, što znači da je u pitanju poljoprivredno zemljište na kojem nije dozvoljena grdanja. Može da se zida tek kad se preimenuje u građevinsko, što Nataša nije uradila. Za to su joj bila potrebna dodatna novčana sredstva, kao i posebna papirologija – kaže obaviješten izvor za Kurir.
Nataša poslije porođaja planira da se iz stana na Dedinju preseli na salaš, ali pošto kuća nije završena, niti se zna šta će biti s njom, to za sada nije izvodljivo.
Izvor: hayat.ba