Paparazzo

RADA MANOJLOVIĆ prati sve kolegice koje lajkuju slike HARISU BERKOVIĆU

1.2kviews

Pjevačica je progovorila je i o dečku Harisu Berkoviću, tačnije njegovim golišavim fotografijama na Instagramu.Rada Manojlović ispričala je detalje o svojoj vezi, a niko nije znao da je na početku veze provjeravala Harisov mobilni telefon.Ona je priznala da prati sve kolegice koje njenom izabraniku lajkuju fotografije na Instagramu.

Pratim sve kolegice koje mu lajkuju! Obavezno uđem, čisto da vidim… Nije to nikakva kontrola, samo upućenost u situaciju- objasnila je Rada u emisiji “Premijera”.Potom je priznala da na samom početku veze nije imala povjerenja u svog devet godina mlađeg dečka, ali da ga je vremenom stekla.

-Na početku sam mu jednom uzela telefon, a jednom kao nijednom. To se ne računa. Tada sam vidjela da nemam šta da vidim– prisjetila se folkerka.Iako je prije mnogo godina stavila tačku na emotivnu vezu sa kolegom Milanom Stankovićem, sa kojim je bila od 2008. godine, špekulacije o njihovom odnosu ni dan danas ne prestaju.

-U super smo odnosima, Milan je dobar drug i ja mu želim sve najbolje. Čestitam mu na uspjehu koji je ostvario- rekla je pjevačica.

Izvor: expressmag.ba