Paparazzo

Adil na ivici suza zbog Džeja

354views
advertising banner

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pjevač Adil Maskutović prisjetio se momenta kada je prije više od deset godina prvi put sa Džejom nastupao na Grandovoj sceni.

 

Adil na ivici suza zbog Džeja

adil emotivno o dzeju

Kada je pogledao video koji su pripremili voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić, Adila su savladale emocije, pa je priznao da mu je velika želja da se i njegovi sinovi jednog dana bave muzikom.

-Ovo je zasita divna uspomena, zamislite sada tu grehotu da moji sinovi pored takvog dede i pored oca koji morate da priznate ima lijepe pjesme, zamislite da se oni ne bave pjevanjem. Toliko bi mi bilo žao. Muzikalni su zaista, ali sada kada pogledam toliko je lijepih pesama kod nas u porodici i familiji, to je divno – rekao je on.

adil emotivno o dzeju 2

Adil je nedavno izjavio da bi želio ponovo da otpjeva neke pjesme pokojnog tasta, a sada je otkrio i kada će se to desiti i koje je pjesme odabrao da obradi u novom ruhu.

„Sunce ljubavi“ je apsurdno pjevati ponovo, ko god da je pjeva svi će misliti na Džeja. Ima puno lijepih pjesama koje nisu toliko poznate, ja sam pričao o tim pjesmama da ih obradim – dodao je pjevač.

 

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković