Showbiz

Sanja Vučić posvetila pjesmu momku, sada je jasno šta se krije iza teksta

470views
advertising banner

Sanja Vučić posvetila pjesmu momku i otkrila šta se krije iza teksta hita sa novog albuma koji je publika zavoljela na prvo slušanje.

Vučićeva je ponosna što je njen album pronašao put do srca slušalaca, a obzirom da ga je spremala svega nekoliko mjeseci što su mnogi smatrali da je prekratak rok za takav projekat.

sanja vucic bez filtera

– Mnoge kolege su imale stav da godinama snimaju albume, što je meni bilo nezamislivo da imam pjesmu godinu dana jer će mi se smučiti. Ovako što mi je svježije uhu, više me radi i poslušala sam sebe– rekla je Sanja koja ne krije da je imala tremu da li će uspjeti sve da završi na vrijeme.

– Bila sam skeptična i uplašena, imali smo završni rok jer je moj menadžer najavljivao gazdama klubova i onda sam morala da ispunim i uspjeli smo da se sastavimo i završimo sve– istakla je pjevačica.

Sanja Vucic novi album e1698670008883

Sanja Vučić posvetila pjesmu momku

Iako se kroz cijeli album provlači tema ljubavi, sada je otkrila da je jedna pjesma ipak autobiografska.

– Zumbul jeste. Posvećena je. Tekst je i ljubavan i pozitivan iz moje perspektive. Uglavnom kroz pjesme obrađujem teme koje su svakodnvenica i mogu da se svide i prijemčive komercijalnom uhu– priznala je ona za WTF radio.

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić/Grand.online