Showbiz

Ako tražite način da transformišete realnost potrebno vam je “Čudo” (VIDEO)

239views

Preslušajte najnoviji hit Indire Forze i probajte da ne zaplešete.

Zna se da muzika pozitivno utiče na raspoloženje, a nova peesma “Čudo” sigurno je prava terapija.

Muziku i tekst potpisuje “dream team”: Branimir Mihaljević i Indira Levak, koji kreativno ne posustaju. Marljivo rade na novom albumu koji bi uskoro trebalo da bude završen.

Ova pesma nastala je tokom leta, ali je čekala pravi trenutak da osvoji etar cele regije. Zarazan ritam, vrhunska produkcija i refren koji se lako pamti dobitna su kombinacija.

“S ovog su me snimanja jedva oterali kući! Pre sam znala u bradu da prigovaram što sto puta ponavljamo scene. Ovaj put ja sam tražila još plesa, još osmeha… Plesači i ekipa iz spota bili su fantastično društvo! Imali smo i nesporazuma s tekstom što me nasmejalo do suza. Zato svima želim da poručim da ne bi bilo zabune –‘DJ daj mi taj groove’, a ne daj mi taj kruh!” – ispričala nam je nasmejana Indira koja je ovaj period bez nastupa iskoristila i za kreiranje i dizajniranje nameštaja, što je njena druga ljubav.

Snažne vizuelne slike sastavni su deo Indirinog novog video spota u režiji Sandre Mihaljević, koja je dočarala intimniji pogled na party koji se odvija na krovu jedne zagrebačke zgrade. Za Indirin besprekoran izgled u spotu bio je zadužen njen glam tim Vikler i ruž, a napravila je i stilski iskorak u ovom modernom video spotu.

Mnogi su na njenom Instagramu komentarisali da izgleda senzacionalno i da je pesma pun pogodak, pravi lek protiv uspavanog kraja ove godine!

Foto: Privatna arhiva