Paparazzo

Aleksandra Mladenović progovorila o novom momku

128views

Pjevačica Aleksandra Mladenović ponovo uživa u ljubavi. Njen sadašnji partner Darko Dobričanin nije iz javnog svijeta, a sinoć su se prvi put pojavili zajedno u javnosti.

-Malo sam se bucnula! Jeste, ljubav, lijepo je sve, ali ide ljeto, moram da smršam! Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, sretna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako, da je pred kamerama… Sve je kako treba! – istakla je Aleksandra za Blic, pa se dotakla estradnih razvoda, koji su trenutno aktuelni kod njenih kolega Dragane Mirković i Harisa Džinovića.

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 15012024 FOTO FILIP 33 ok 1

-Iskreno, ja uvijek glasam za razvod ako ne funcioniše. Svako na svoju stranu! Razvedeš se i nađeš neku svoju sreću, bolje to nego da se mučiš. Ne treba život da prolazi u nečemu što nije lijepo. Ja sam iz prethodne veze naučila samo da treba da budem sretna! – dodala je pejvačica za Blic.

Aleksandra je, inače, na svom Instagram profilu prije par dana objavila prvu fotografiju sa dečkom i ujedno mu čestitala rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

-Sretan rođendan ljubavi. Hvala ti što si došao u moj život i kompletirao sve – napisala je Aleksandra u opisu.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/Grand.online