Paparazzo

Amar Gile pokazao sina pa mu se obratio emotivnom porukom

267views
advertising banner

Nekadašnji pobjednik „Zvezda Granda“ Amar Gile danas ima poseban razlog za slavlje, budući da njegov prvenac Daris danas puni 8 godina.

Pjevač se tim povodom oglasio na društvenim mrežama i uz fotografiju svog nasljednika uputio mu dirljive riječi.

-Sine, nek’ je sretan 8. rođendan. Da ih proslaviš još puno, puno, puno u zdravlju i sreći. Ljubi te tajo-poručio je ponosni tata, nakon čega su čestitke počele da se nižu.

amar gile sinSin Amara Gileta

Gile je sina Darisa dobio u braku sa Emom Sarajlić, a nakon razvoda njegov prvenac pripao je supruzi.

Podsjetimo, Gile je početkom godine postao tata drugi put, a drugom sinu dao je ime Zlatan. Tada je kamerama priznao da nema veće sreće kod muškarca od saznanja da će postati otac.

-Osjećaj je neopisiv kao i kod prvog djeteta. Ja sam najsretniji čovjek na ovozemljaskoj kugli – rekao je Gile tada za Grand i priznao da je priželjkivao djevojčicu:

Iskren da budem priželjkivao sam žensko dijete jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da ako bude muško da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško.

amar gile 1

Inače, uoči porođaja njegove supruge priznao je da se pribojava kako će prvi sin prihvatiti prinovu.

Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dijete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi volio da dobije brata– otkrio je tada Amar.

 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. A.